BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Lighthouse Hotel & Spa - Galle 

Sydkystens luksus

Dette hotel tilhører den lille gruppe eksklusive hoteller ”Small Luxury Hotels of the World”.

Det er som flere andre hoteller bygget af den Sri Lankanske arkitekt Geoffrey Bawa, hvis bygninger er en oplevelse i sig selv - at nyde hans sprælske arkitektur.

Hotellet ligger lige uden for byen Galle på Sri Lankas sydspids, direkte ud til det Indiske ocean.

Galle er en gammel og meget historisk by. Midt i byen ved den gamle havn, ligger byens historiske monument The Fort. Historien tager os tilbage til 1505 hvor den daværende portugisiske kolonimagt byggede den oprindelige fæstning for at beskytte sig imod singhaleserne. Senere har såvel hollænderne og englænderne udvidet fortet. I dag fremstår The Fort som en helt lille by i byen, hvor man stadig kan mærke historiens vingesus.

The Lighthouse er absolut et af sydkystens perler og ligger perfekt lige ned til vandet. Fra hotellets terrasse har man udsigt ned over små klippe formationer i vandkanten.

Hotellet råder over så meget åben plads, at selv når det er fuldt belagt, er der masser af plads til at føle sig privat.

Stranden er en dejlig bugt, som bryder havets store bølger og der er et pragtfuldt stykke sandstrand, som holdes utroligt smukt og rent.

Indkvartering:

Deluxe room:
Med havudsigt, lækkert teaktræsgulv og indrettet i charmerende stil fra ”den gamle verden” med king size eller 2 separate senge (på forespørgsel), teaktræsskrivebord og komfortabel sofa. Privat terrasse eller balkon

Theme suite:
Individuelt indrettede 1 bedroom suiter. Separat opholdsområde med teaktræsskrivebord og en komfortable sovesofa. Teaktræsgulv og privat balkon. Jacuzzi badekar.

Faciliteter & Aktiviteter:

2 restauranter
1 café
2 barer
Spa
Gym
Yoga
Sportsaktiviteter (tennis, squash, bordtennis, pool...)
Dagsudflugter arrangeres (hvalsafari, vandreture, regnskov...)
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive