BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

The Sentosa Resort & Spa 

Få minutter fra Singapore og alligevel en verden derfra

The Sentosa Resort & Spa er et luksushotel beliggende på den lille ø Sentosa, der ligger ca. en halv times kørsel fra Singapore.

Øen byder på mange forlystelser som Underwater World, hvor man stiger på et rullende fortov i en acryltunnel og ser den fascinerende verden under havet med bidske hajer og smukke rokker passere forbi i langsomt tempo. Her er desuden et stort shoppingmall, hvis man ikke har fået nok i Singapore. Golfbaner og lækre sandstrande.

The Sentosa Resort & Spa er beliggende midt i en frodig have på toppen af en klippe og udsigt over det Sydkinesiske Hav.

Resortet tilbyder luksusriøs afslapning med adgang til stranden og samtidig kun i kort afstand til storbyen Singapore.

Alle 214 værelser på dette vidunderlige 5 stjernede resort har de mest udsøgte bekvemmeligheder. Resortet kombinerer god service med moderne faciliteter for at give gæsterne et mindeværdigt ophold.

Her er en skøn spa der er placeret i en botanisk have, fitnesscenter, tennisbaner og en golfbane som nabo. Restauranterne sørger for udsøgte gourmetoplevelser.

Indkvartering:

Alle værelser er indrettet med sublim luksus. Varme jordnuancer, lækre tekstiler, eksotisk træ og originale kunstværker af tropiske planter. Slanke rene linier med sofistikerede skinnede farver og tekstiler der indbyder til afslapning. Alle hyggelige værelser har udsigt til frodige grønneog blomstrende områder.

Superior & Deluxe rooms :
36m2 indrettet praktisk i en moderne og varm atmosfære.

Junior suite:
55m2 rummelig i lækker elegance.

Family suite:
72m2 med masterbedroom og dobbeltseng I hovedværelset, der også har separat opholdsområde. Fælles badeværelse.

Superior & Deluxe suite:
64m2 med soveværelse og separat opholdsrum. Til gæster der nyder elegance, rummelighed og komfort.

Garden villa:
300m2 afsidesliggende villa med privat pool, terrasse, 2 soveværelser begge med eget badeværelse. Masterbedroom med walk-in closet og massaged-jet whirlpool. Højt til loftet og separat opholdsrum.

Executive suite:
72m2 kombiner forretning og afslapning. Præsentabel, luksuriøst og elegant indrettet med loungeområde, spiseplads og skrivebord. Separat soveværelse.

Beaufort suite:
190km2 graciøst, rummeligt og klassisk elegant for ultimativ luksus. Separat soveværelse med walk-in closet og whirlpool. Kontor, opholdsstue, galleri, køkken og spisestue til 8 personer – alle i separate rum.

Faciliteter & Aktiviteter:

3 Restauranter
2 Barer
Spa
Fitness
Yoga
Tai Chi
Swimmingpool
Shuttlebus til stranden
Shuttlebus til Orchard Road centralt i Singapore
Tennis
Badminton
Mountainbikes
Golf
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive