BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

The Fullerton 

The fullerton

High-end colonial-style 

Fullerton ved Singapore River er en af byens historiske bygninger, opført i 1928.

Et majestætisk, søjleklædt ikon, der engang husede både hovedpostkontoret og den eksklusive Singapore Club. Med indgangen til det nye årtusinde blev bygningen gennemrenoveret og indrettet til luksushotel.

Arkitekter og designere har genskabt stemningen fra bygningens storhedstid med interiør i en klassisk elegant stil. Værelserne har udsigt til byens futuristiske skyline, til Marina Bay eller til lobbyens atriumgård.

Lad dig opvarte i de fire restauranter og den stemningsfulde Post Bar eller besøg hotellets Reading Room og drøm dig tilbage til det britiske koloniliv.

Vores lange weekend i Singapore begynder med morgenmad med dyrene i Singapores eventyrlige Zoo, anlagt som regnskov. Dyrelivet kan også opleves på nattesafari.

Town Restaurant, Jade, The Lighthouse og The Courtyard. Fire forskellige restauranter – vi vælger en let frokost i lobbyens Courtyard og middag med udsigt i Lighthouse.

Indkvartering:

Postmaster room:
Varme jordfarver og moderne møbler. Med skrivebord og internetadgang - arbejde i en afslappet og hjemlig atmosfære.

Courtyard room:
Vågn op med udsigt til hotellets sollyse atrium lobby. Elegant og ideelt afslappende for både ferie- og forretningsgæster.

Quay room:
Vågn op med udsigten over den historiske Singapore flod og videre ud i horisonten.

Heritage room:
Bliv en del af historien i Fullerton bygningen. Værelser med bygningens originale arkitektur og motiver.

Esplanade room:
På øverste etager med panorama udsigter over Singapore floden eller havet. Rummelige og luksuriøse.

Collyer suite:
Tidsløs elegance i one bedroom suite, indrettet med opholdsstue i design har indflydelse fra både asiatisk- og kolonitidens stil.

Palladian suite:
Soveværelse og opholdsstue med udsigt til enten Singapore flod eller vibrerende Marina Bay.

Loft suite:
2 etager, 109m2 med majestætisk højt til loftet. Opholdsstue og spiseafdeling på nederste sal, en vindeltrappe til soveværelset på øverste sal. Balkon med udsigt over vandet.

Fullerton suite:
På øverste etage af hotellet. Soveværelse og opholdsstue. Stor terrasse med udsigt over Singapore flod eller Marina Bay. Vinduer fra gulv til loft.

Govenor suite:
Højt til loftet og med originale arkitektur fra 1928. 79m2 med soveværelse, opholdsstue, spisestue og lille køkken. Stor veranda med udsigt over Anderson broen. Stilfuld elegance til velkommen afslapning efter oplevelser i storbyens jag.

Presidential suite:
Hotellets mest eksklusive suite, indrettet med cremen af elegance. Marmorgulv, udskæringer og klassiske møbler polstret med lækre eksklusive stoffer. Soveværelse med separat læseafdeling, opholdstue, spisestue, underholdningsområde, køkken og privat elevator. 24 timers butler service og stor glasveranda med air conditioning.

Faciliteter & Aktiviteter:

3 Restauranter
1 Café
1 Bar
Spa
Udendørs swimmingpool
Fitness

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive