BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Constance Moofushi 

All-Inclusive Resort

Masser af tid. Rigeligt med plads. Mondænt og moderne. Stråtækte luksusvillaer ud til sandstrand eller på pæle i en af tre laguner.
Luksuskæden Constance’s nye flagskib Moofushi Resort på den sydlige Ari-atol inviterer til trendy barfodselegance. Spis på resortets skønne grillrestaurant med sand på gulvet. Slap af i strandbarerne med en cocktail efter en helsebringende SPA-behandling eller et fabelagtigt dyk. Yoga, pool, surfing og sejl. Mulighederne på Constance Moofushi er mange.

Kun jer to. Stævner ud, mens solen står op, på en romantisk getaway. Bliver efterladt alene på en forbløffende smuk øde ø – en halv eller hel dag. Flere ord er overflødige.
Tid og atter tid til at nyde frokosten. I dag pasta al dente. I morgen en maldivisk specialitet. Udsigten til det krystalklare vand vækker smagsløg og eventyrlyst.
Solen er lige gået ned. På helt traditionel, maldivisk vis, ombord på en dhoni, midt på et hav, fanger du fisk, du aldrig før har set.

Indkvartering:

Beach Villa:
57m2 skønt beliggende med egen lille have ud til dejlig sandstrand og det azurblå ocean.

Water Villa:
66m2 spring direkte ud i oceanet fra terrassen ved din private stråtækte villa på pæle over havet.

Senior Water Villa:
94m2 rummelig for luksus-livsnyderen med stor terrasse og lækkert udendørs badekar – bare til at ligge og nyde solen eller stjernerne

Faciliteter og Aktiviteter:

Manta Buffet Restaurant
Ala Carte Beach Grill (1 middag inkluderet per ophold)
3 barer
Spa
Gym og Aerobic
Vandsportsaktiviteter (snorkeling, dykning, pedalbåde…)
Udflugter arrangeres
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive