BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Waldorf Astoria Beach House 

Dykning i verdensklasse

Allerede ved ankomsten smyger du trætheden af dig på vejen gennem labyrintiske grønne haver til din bolig for det næste stykke tid.
Et lille stykke evighed, her hvor stilheden toppet med lyden og synet af havet er alle forundt – fra Beach Villas til Grand Water Pavillions.
I Waldorf Astoria Beach House forenes elegant maldivisk arkitektur, design og kultur i et luksuriøst rum med plads til både afslapning, aktivitet og livsnydelse. Eksklusiv gourmetmiddag i egen pavillon, grillrestaurant på stranden, middag på vandet, maldivisk-inspirerede tapas – overalt finder du kulinariske oaser.

Vågn op af drømmen til drømmen. Tag et par minutters stilhed til at nyde øjeblikket. Hver morgen.
Stress og spændinger smelter væk i resortets SPA eller under havets overflade i selskab med farvestrålende fiskestimer. Her en papegøjefisk – dér en klovnefisk.
Der er tid til både solnedgang og cocktails, inden restauranterne serverer det bedste fra det maldiviske køkken; smukke og delikate anretninger med frisk seafood.

Indkvartering:

Beach Villa og Suites:
Rummelige beliggende med egen frodig have og privat cabana på stranden. Suiter for jer der ønsker rum med separate områder til spisning, afslapning eller underholdning. Rolig soveafdeling og spa-badekar.

Water Villa og Ocean Villa:
Privat villa på pæle i oceanet med lækker solterrasse, hvorfra du springer direkte i det krystalklare vand eller nyder udsigten fra plunge poolen. Ocean villa for jer der lige vil det det ekstra – hængekøje over vandet, infinitypool, panorama udsigter, spa-badekar og udendørs bruser.

Grand Beach eller Water Pavilion:
Perfekt for familien på maksimum 6 personer. 2 soveværelser, 2 badeværelser, separat spiseafdeling, privat pool – bo på vandet eller på øen omgivet af egen frodig have.

Faciliteter og Aktiviteter: 

3 restauranter
Middag kan arrangeres stort set hvor du ønsker på øen
3 barer
1 vinbar
Spa
Landsportsaktiviteter (Bungee trampolin, gym, tennis…)
Vandsportsaktiviter (kano, windsurfing, vandski, dybhavsfiskeri…)
PADI dykkercenter
Kids Club
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive