VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation
BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Opdagelsesrejse 

Verdens kongedømme, Kulturelle Trekant og
Palmesus på Paradisstrand
12 nætter/13 dage

Bemærk: Vi skræddersyr alle vore rejser efter individuelle ønsker, følgende program skal ses som inspiration til din opdagelsesrejse i Sri Lanka.

Dag 1: Ankomst – Colombo
Efter at have passeret immigrationen og hentet jeres bagage, venter jeres private chauffør som vil følge jer under hele opdagelsesrejsen.
I kører gennem Sri Lanka´s farverige mylder til Galle Face Hotel, hvor I skal bo de næste 2 nætter.

Dag 2: Colombo
I Sri Lanka’s hovedstad er der så overraskende mange oplevelser - også kulinariske. Prøv The Barefoot Gallery Café med jazz søndags lunch. Sid under et palmetræ og føl dig som millionær. Gå på indkøb i de mest fristende butikker, og er du til køkkenudstyr så kig ind på Paradise Road. Dinner på The Sea Cove på Mount Lavinas private strand. I midten af restauranten er opstillet en fiske montre, her vælger man simpelthen sin fisk, der så bliver tilberedt lige her og nu.

Dag 3: Colombo – Pinnawela – Dambulla
På vej til Dambulla besøger I Pinnawela Elephant Orphanage, hvor elefanter opdrættes samtidig med at vilde elefanter, der bliver fundet efterladt i junglen, adopteres ind i reservatet. Baby elefanter syv flasker mælk i store slurke, de holder selv flasken i snablen.
I fortsætter til Heritance Kandalama hotel i Dambulla, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

Dag 4-5: Dambulla
Tidlig morgen kører I til Sigiriya fæstningen og udforsker dette historiske monument, bygget i det 5. århundrede af Kong Kasyappa. Undervejs vil I beundre den fantastiske arkitektur på vej til toppen, hvor slottet lå. Borgen er smykket med verdenskendte fresco’er af smukke damer – den kvindeglade konge havde 500 konkubiner boende i sit palads. En tur til ruinbyen Polonnaruwa er også indlagt, oplev udskæringerne og se munkene knæle foran buddha’erne.
Hotellet er et eventyr i sig selv – gå en tur rundt, nyd de hængende haver, fuglenes kvidren og de legesyge aber. Hotellet tilbyder mange ture – safari på Kandalama søen eller i junglen, trekking på elefant- eller hesteryg eller nyd Six Senses Spa’en, afslapning ved swimmingpoolen med pragtfuld udsigt.

Dag 6: Dambulla – Kandy
I kører til Kandy, Sri Lanka’s kulturelle hovedstad. Byrundtur og introduktion til byen, der ligger i 500 meters højde og var en af de såkaldte Hill Stations i den britiske periode.
I skal bo på idylliske Earls Regency hotel de næste 2 nætter

Dag 7: Kandy
Byen med de spændende templer og den botaniske have med sjældne træer og blomster. Fra marts til maj blomstrer de pragtfulde tropetræer i lilla og flammerødt. Orkidéer af mange arter og den blå vandlilje pryder haven. Tid til indkøb i de mange butikker med silkesjaler og kunst – nyd eventuelt også en runde golf i Victoria Golf Club.

Dag 8: Kandy - Palmestrand
I kører til Galle eller Weligama Bay - Nu er det tid til at nyde høre livet under palmerne langs pragtfulde sandstrande. Blive forkælet, slappe af og fordøje den sidste uges mange oplevelser med en cocktail i solnedgangens smukke skær over havet.
Vælg mellem indkvartering på eksklusive 5* Lighthouse hotel & Spa i Galle eller det charmerende 4* Weligama Bay Boutique Resort de næste 5 nætter

Dag 8-12: Palmestrand
Nyd livet - afslapning, forkælelse i Spa’en, cocktails og eksotisk Rice & Curry. Måske krydret med sejloplevelser og dykning.

Dag 13: Hjemrejse
I køres til lufthavnen for jeres fly hjem til Danmark

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive