BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Alila Villas Uluwatu 

Designresort med omtanke for miljøet

Alila Villas Uluwatu er integreret i klipperne på Bukithalvøen i det sydlige Bali. Hævet over havet og designet af det prisvindende arkitektfirma WOHA fra Singapore.

Den indonesiske forkærlighed for træ er udnyttet på fineste vis og sat i innovative rammer – som skåret ud af et high-end livsstilsmagasin– fra villaer til restauranter og SPA.

Resortet er bygget med stor omtanke for miljøet og har modtaget mange priser for sit bæredygtige commitment, inspireret af det omgivende landskab.

Nyd den åbne arkitektur i resortets villaer med privat pool og cabana – bliv forkælet af den varme brise fra havet og af jeres personlige butler, der vil gøre alt for, at ferien på Bali bliver uforglemmelig.

Får svømmetrænet hver morgen. En pool på 50 m indbyder til det. Husker også at besøge resortets gym. Så er det ingen sag at komme i form.

Bali er også tempelprocessioner med yndige balipiger, der bærer frugt og offergaver på hovedet. Smukke træskærerarbejder og smykker. Elegante danserinder og abedansere i fuldmånetrance.

Middag på CIRE – topmoderne restaurant 85 m over Det Indiske Ocean. I morgen står menuen på autentisk indonesisk i The Warung, hvor vi kan følge kokkene i et åbne køkken.

Indkvartering:

One-Bedroom villa:
291m2 elegant og stilrent indrettet i design med fokus på naturen samt inspiration fra Balinesisk traditionel arkitektur. Rummelig og privat terrasse, cabana og pool med udsigt over havet.

Two-Bedroom villa:
582m2 stilrent, eksklusivt og moderne indrettet i naturlige matrialer. Lyst og rummeligt og privat terrasse, cabana og pool med udsigt over det Indiske ocean.

Three-Bedroom Cliffside & Hillside villas:
2000-3000m2 rummeligt, luksuriøst, stilrent og elegant indrettede åbent med fladt lavatag og bambusloft. Privat terrasse, cabana og pool fortove og gangbroer forbinder de udendørs afslapnings-arealer med villaen.

Faciliteter & Aktiviteter:

3 restauranter
Spa
Gym med Yoga
Bibliotek
Galleri
 
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive