VALGTE
HOTEL
BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Opdagelserejse - Det Ukendte Oman 

3 dage/2 nætter 

Det gamle Oman eksisterer stadig i landsbyerne og i souk’en (persisk basar).

Omanierne er venlige og med rette stolte af deres land – og byder os velkommen – Marbaba.

Skal man løfte en flig af sløret – sultanatet Oman – er Al Sharquia provinsen 65 kilometer fra Muskat, et godt sted at begynde.

Området byder på kilometer lange sandstrande, dybe kløfter og frodige oaser.

Fra byerne Sur og Al Ashakharah på den arabiske kyst, strækker sig en stor sandet slette Jalaén sig ind i landet, hvor den bliver til ørkenen Wahubah Sands. Her findes verden største fossilerede sandklitter, som inde i landet er dækket af sand.

Tættere ved kysten er sandet blæst af og man ser de blotlagte forstenede formationer.

I den nordlige del af Wahibah kan sandklitterne blive op mod 100 meter høje, mod syd er klitterne lavere og ligger mere vilkårligt.

I den østlige og vestlige ende af ørkenen er der spredt bevoksning. I dette meget isolerede ørkenområde opretholder beduiner den traditionelle nomadetilværelse.

Dag 1. Muskat – Wahiba Sands
Med 4 WD gennem ørkenen, der er hjem for ørken beduinerne. Her findes et varieret fugleliv og mange planter, og de evigt skiftende sandklitter er enhver fotografs drøm.
1 nats ophold i Luksus Teltlejr

Dag 2. Wahiba Sands – Wadi Bani Khalid
En smuk Wadi (oase) med krystalblåt vand, hvori palmerne spejler sig. Tag badetøj med og svøm i wadi’en. Kør videre til kystbyen Sur.Check ind på hotellet, og efter aftensmaden skal I ud og se de store havskildpadder, der kommer op på stranden fra klokken 21. til 23.00
1 nats ophold i Sur på Carpace Hotel

Dag 3. Sur – Muskat eller badeferie
I Sur besøges fiskerihavnen og skibsbygningshavnen, her bygges de traditionelle Dhows, der stadig bygges med håndkraft. Kør videre til badeferie og forkælelse på Six Senses Zighy Bay eller tilbage til Muscat og besøg undervejs de hvide strande langs kysten og fiskerlandsbyen Quriat
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive