BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

InterContinental - Tahiti 

InterContinental Tahiti Resort

Luksus i respekt med natur og kultur

Intercontinental er et lækkert luksus resort og virkeligt et godt valg for gæster, der vil forkæle sig selv.

Beliggende helt ude ved vandkanten med udsigt til naboøen Moorea. Bo i hyggelige elegante værelser med egen balkon eller stråtækte bungalows på pæle i vandet og spring direkte ud i den turkisblå lagune.

Med en stor frodig have og privat strand ud til lagunen, er resortet en pragtfuld base til at slappe af mellem opdagelserne på og omkring Franks Polynesiens hovedø, Tahiti og samtidig nyde den varme kultur med tre ugentlige forestillinger fra øens bedste dansere, Les Grand Ballets.

Indkvartering:

Standard room:
90m2 i hovedbygningen, enkle og lækkert indrettede med privat møbleret balkon. Vælg mellem udsigt til den frodige have eller lagunen med Moorea øen i baggrunden. 

Panoramic room:
125m2 med panoramaudsigt i hovedbygningen. Enkle og lækkert indrettede med privat møbleret balkon. Vælg mellem udsigt over den frodige have eller lagunen med Moorea øen i baggrunden.

Bungalows:
100-125m2 egen bungalow bygget på pæle i enklaver over lagunens vand. Romantiske og intime med privat soldeck med pragtfuld havudsigt og direkte adgang til lagunens vand. Naturligvis eksklusivt og elegant indrettede med alle moderne faciliteter.

Faciliteter & Aktiviteter:

2 Restauranter
1 Bar
Spa
Tennisbaner
Swimmingpool
Lagunarium
Dykkercenter
Snorkling
Sejlture arrangeres (delfin-cruise, sunset-cruise, fiskeri…)
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive