BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Sofitel - Bora Bora 

Sofitel Bora Bora Marara Beach & Private Island

Sofistikeret romantik i paradis

Sofitel Bora Bora er netop bygget sammen af 2 resorts og omfatter nu både en fantastisk hvid sandstrand og fredet natur på deres egen helt private ø.

Eksklusive private Bungalows spredt ud i bakkerne, haverne, på stranden eller over havet – fås det mere romantisk?

Afslapning på resortets private strand, ved infinity poolen eller i de unikke botaniske haver. Forkælelse med Spa og jacuzzi, oplevelser for smagsløgene i vin- eller cigarkælderenefterfulgt af romantiske gourmet middage i en af resortets restauranter. Solnedgang med cocktails fra baren.

De utrolige koraller og det fantastiske blå hav må udforskes og den frodige ø opleves på cykel. Romantiske sejlture i solnedgangen.

Dette er i sandhed et eksklusivt paradis.

Indkvartering:

Alle Bungalows er bygget med respekt for privatlivet. Individuelt og luksuriøst indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Rummelige med overdådige siddepladser for afslapning.

Luxury Garden View Bungalow:
32m2 beliggende i tropiske landskaber. Terrasse med soldeck og udsigt over haven. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende sofa.

Island Luxury Lagoon View Bungalow:
40m2 beliggende på resortets private ø. Terrasse og udsigt over lagunen. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende sofa.

Luxury Beach Bungalow:
32m2 med uforhindret udsigt over lagunen. Direkte adgang til stranden, terrasse og soldeck. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende sofa.

Luxury Overwater Bungalow:
50m2 bygget på pæle over lagunen. 20m2 terrasse med soldeck, udendørs bruser og direkte adgang I havet. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende sofa.

Island Luxury Overwater Bungalow:
53m2 bygget på pæle over havet og beliggende på resortets private ø. Terrasse med soldeck, udendørs bruser og direkte adgang I havet. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende sofa.

Faciliteter & Aktiviteter:

2 Restauranter
2 Barer
Spa
Jacuzzi
Infinity Pool
Cykelture
Kajak
Windsurfing
Sejlture arrangeres
Snorkling
Dykkercenter
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive