BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Sofitel - Tahiti 

Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort

Sofistikeret luksus i Gauguins ånd

Sofitel Tahiti Maeva Beach Resort ligger på Tahitis vestkyst. Direkte på en charmerende strand omgivet af frodige tropiske haver.

Nyligt renoveret med lyse værelser, alle med privat balkon og alle moderne bekvemmeligheder. Hele resortet er indrettet farverigt med inspiration fra den franske kendte impressionist Gauguin.

Nyd livet på den naturlige hvide sandstrand og de pragtfulde udsigter over havet og naboøen Moorea. Romantisk middag på resortets berømte japanske restaurant Sakura.

I udfolder jer på golf- eller en af tennisbanerne - Hvis I da ikke befinder jer på havet i en af resortets både. Lever driverlivet ved saltvandspoolen efterfulgt af massage eller sidder eftertænksomt og nyder roen i et af resortets pragtfulde haver.

Resortet arrangerer ture rundt på øen og tilbyder jer excellente omgivelser at rekreere i mellem alle jeres nye indtryk og opdagelser.

Indkvartering:

Alle værelser er indrettet med stilfulde moderne møbler og er inspireret af den franske maler Gauguin. Privat balkon samt siddeområde med lækre puder for afslapning.

Classic Mountain View room:
22m2 med pragtfuld udsigt til bjerget fra de store vinduer og den private balkon.

Superior Lagoon View room:
22m2 med pragtfuld udsigter over lagunen fra de store vinduer og den private balkon.

Faciliteter & Aktiviteter:

2 restauranter
1 Bar
Massage
Tennis
Golf
Vandski
Sejlture arrangeres
Udflugter arrangeres
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive