BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Opdagelsesrejse - Nord til Syd i bil 

17 dage/16 nætter

Bemærk: Vi skræddersyr alle rejser efter individuelle ønsker, følgende program skal ses som inspiration til din opdagelsesrejse i New Zealand.


Dag 1:
Ankomst Auckland ”City of Sails”. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet.
To nætters ophold på The Sebels Suites Marina Suite.

Dag 2
Fra altanen ser I direkte ned over lystbådehavnen. Auckland er en af verdens smukkeste byer. Gå ned i et Supermarked og køb en termotaske til bilturen. To frysebrikker, så har i det nemt når I stopper på vejen, køb en flaske vin, brød, pølse og ost. På hvert hotel beder I hotellet lægge brikkerne i fryseren til næste morgen. Jeg lagde en seddel på forruden: Husk brikkerne. Auckland ligger på 60 gamle vulkantoppe, en moderne by omgivet af subtropiske øer, funklende blåt vand og regnskov, hvilket gør Aucklands livsstil helt unik. På Sky Grand Hotel findes Orbit Revolving Restaurant. Det er overvældende at sidde der og se hele byen rundt. Mærk duften af Stillehavet. New Zealænderne er bidt af sejlsport, hvilket man hurtigt opdager på en havnerundfart i Auckland.
Jeres bil bliver leveret på hotellet med kørselsvejledning til turen gennem New Zealand.

Dag 3: Auckland – Rotorua via Waitomo.
Rotorua ligger 240 kilmeter sydøst for Auckland. Her bosatte maoierne sig først. Ikke underligt, da området syder og bobler med dejligt varmt vand fra undergrunden. Gejsere springer, der er et væld af termiske områder i og omkring byen og dampen står op fra kloaker og kommer ud af underlige rør i baghaverne. De fleste hoteler har deres egne små spa bade. Maorierne har bidrage til gastronomien med den specielle Hangi middag. Måltidet tilberedt i en underjordisk ovn, hvor fisk, pattegrise og rodfrugter dampkoger i vand fra jordens indre. Maoriern kom i kanoer fra øerne i Stillehavet og slog sig ned år 950 i Rotorua.
I kommer på guided tur ind i Waitomo grotterne starter klokken 13.00.
To nætters ophold i Rotorua på Rydges Hotel i Deluxe Spa værelse.

Dag 4: Rotorua
Dagen fri til egne eventyr indtil om aftenen.
Aftentur starter klokken 18.00 til en Maori landsby og I spiser middag her den berømte Hangi. Maorierne underholder med dans og krigeriske slagsmål. I landsbyen findes en kilde, der leverer 24 millioner liter af rent kildevand. Den hellige Fairy Sping.

Dag 5: Rotorua – Napier
I pakker jeres termotaske og begiver jer til Napier. Undervejs kan I stoppe ved Lake Taupo hvor der fiskes ørred, 700 tons fisk årligt. I er midt i Vinlandet. I horisonten kan I se kysten og Hawkes Bay. Her finder I Westshore strand promenade. Dejlige spadsereture langs havnefronten og mange butikker for alle dagligvarer.
En nats ophold på Scenic Hotel Te Pania.

Dag 6: Napier – Wellington
En nats ophold på Novotel i Wellington.
Dag 7: Wellington – Picton ( tre timeres sejltur)
Klokken 9,30 afleverer I lejebilen i Wellington færge terminal. I stiger ombord på færgen klokken 10.25. En pragtfuld sejltur over Cook strædet. Både Wellington og Picton har glitrende havne med delfiner og sæler i havet. Der er café og restaurant ombord og informationskiosk. Klokken 13.30 får I en ny lejebil i Picton færge terminal.
To nætters ophold i Cambria House.

Dag 8: Picton – Abel Tasman nationalpark
Klokken 08.00 på spændende tur (The Great Day Out), I bliver hentet på hotellet og kommer på sejltur til Totaranui for at opleve sælerne på Tonga Island. I lægger for anker og kommer på en 3 ½ times vandretur til Marahau, herfra bus tilbage til jeres hotel.

Dag 9: Nelson – Punakaiki
En nats ophold i Rimu Cottage med havudsigt, her er ikke morgenmad.
Nyd dagen ved stranden.

Dag 10: Punakaiki til Franz Josef
En nats ophold på Rainforest Retreat.
Man kan leje en kajak her 40 nz $ for tre timer.

Dag 11: Franz Josef til Wanaka
Valgfri tur - skal bestilles hjemme fra: I Bliver hentet og skal på en betagende helikopter tur over de tre store isfald. Man kommer på en to timers ophold på gletcheren. Alle bliver udstyret med 2-4 lag varmt tøj, Gortex jakke og lange bukser, ulden hue, vanter og læderstøvler.
En nats ophold i Edgewater Resort Hotel.

Dag 12: Wanaka til Te Anau
En nats ophold på Distinction Luxmore Hotel.

Dag 13: Te Anau - Queenstown
I er hurtigt i Queenstown og resten af dagen er fri til egne eventyr. Se hvor optagelserne til Ringenes Herre var, prøv elastikspring eller riverrafting.
To nætters ophold på Central Ridges Hotel.

Dag 14: Doubtful Sound
Efter morgenmaden heldagstur med bus til Doubtful Sound. Gennem smukke landskaber og med cruise med catamaranen ”Commander Peak” på Lake Manapouri, og i Deep Cove. I ser regnskov, vandfald, sæler og pingviner. Tre timers cruise i Doubtful Sound og Tasman Sea. I sejler uden motor på tibagevejen og nyder stilheden. I er tilbage til jeres resort i tid til middagen.

Dag 15: Queenstown til Mount Cook Glacier
Explorer Tour. I bliver hentet på hotellet klokken 14.00 i bus til Mount Cook nationalpark. Turen varer tre timer, I går ned til den isfyldte sø og sejler mellem isbjerge og gletsjere. Mt. Cook er 3764 meter høj.
En nats ophold på The Hermitage Motel Studio room.

Dag 16: Mt. Cook til Christchurch
En nats ophold på The Chaeau on the Park

Dag 17:
Hjemrejse fra New Zealand. Bilen afleveres i lufthavnen

I jeres rejsedokumenter, der udleveres i New Zealand, er der brochure for hver hotel med kort, så det er nemt at finde vej. I kan få en GPS med i bilen. Turen, hvor man kører selv er ganske vidunderlig og man har stor frihed. Vejene er gode.

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive