BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Soneva Fushi  

Gennemført barfods-luksus i exceptionel harmoni med naturen

Et idyllisk ø-paradis omkranset af vild og frodig jungle, krystalblåt hav og lange elfenbenshvide, sandstrande - det er ikke tilfældigt at Soneva Fushi er erklæret ”UNESCO World Biosphere Reserve” og har fået tildelt ikke mindre end 25 beundringsværdige Award priser siden 2011. 

Barfodsluksus:
Gennemført barfodsluksus, exceptionelle smukke omgivelser og sofistikeret Robinson Crusoe tema, er alt sammen en del af den særlige og mindeværdige atmosfære der kendetegner det award vindende luksus resort. Når du ankommer, vil du hurtigt blive mødt af mottoet ”no news, no shoes” og bare tæer bliver snart en del af din faste påklædning.  

Paradis for livsnydere:
I falder I søvn til den beroligende lyd af bølger og vågner til den idylliske lyd af fuglekvidre. Efter en forfriskende morgendukker blandt havskildpadder og farvestrålende fisk, er det kun fantasien der sætter grænser! Skal dagen byde på udsøgt dykning, romantiske gåture, en bådtur i følgeskab med delfiner eller ganske enkelt afslapning og kvalitetstid i resortets smukke omgivelser?


Eventyr i havet:
Havet omkring Soneva Fushi er kendt for verdensklasse dykning og snorkling. Fantastisk sigtbarhed, uberørte koralrev, farvestrålende fisk, havskildpadder – og bedst af alt, gode muligheder for et møde med den prægtige, fredfyldte hvalhaj. 

Elegant Robinson Crusoe picnic:
Har I en særlig anledning der skal fejres eller trænger I blot til fast grund under fødderne? Så står resortets personale klar til at planlægge en privat ”Castaway” ø-picnic I sent vil glemme. I vaske ægte Robinson Crusoe stil, bliver I sejlet over til en af de små isolerede øer - hvor en luksus picnic i uspolerede, paradisiske omgivelser venter på jer. 

Spa-Menu:
Efter en dag fyldt med eventyr eller afslapning i resortets elegante omgivelser er det tid til et af dagens sværeste valg. Vælg bl.a. imellem: Jetlag-recovery, Hot Stone Massage, Indian Head eller Island Kaashi Scrub på resortets udsøgte spa-menu.

En aften på Soneva Fushi:
Når solen går ned over det azurblå hav kan I læne jer tilbage og nyde de smukke farver med en cocktail eller forkæle jer selv med en romantisk sunset-cruise, mens delfinerne leger omkring jer. Hvis I endnu ikke er mætte på oplevelser kan I slutte dagen af med en aftendukkert eller en klassisk film under stjernerne, inden I veltilfredse hopper under dynerne – så I kan blive klar til endnu en dag i paradis. 


En nat under stjernerne:
Efter en betagende sejltur bliver I sat af på jeres egen private bounty-ø, hvor I har god tid til at snorkle og nyde de smukke indtryk inden solen går ned i det fjerne. Efter en udsøgt middag over bål og champagne under den svimlende stjernehimmel, lægger I jer til at sove i jeres luksustelt – med udsigt til selvlysende plankton og månen der spejler sig i havet. Dette er et af de særlige øjeblikke I vil huske og tage med jer resten af livet.  

Gastronomi:
Maden på Soneva Fushi er i sig selv en oplevelse, uanset om den nydes på en af resortets udsøgte restauranter – eller i private, romantiske omgivelser. Privat solopgangs morgenmad på stranden, privat ø-picnic, en fuldført ”Castaway” oplevelse, middag under stjernerne eller privat barbecuefest på stranden. Igen er det kun fantasien der sætter grænser, og det deltalje orienterede personale vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker! 


En sand kærlighedshistorie:
Historien bag Soneva kædens opstandelse, er en vaskeægte kærlighedshistorie. Historien om den unge, indiske iværksætter, Sonu, der rejste til Oxford og forelskede sig i en svensk model, Eva, hvorefter de sammen faldt pladask for Maldiverne og besluttede sig for at det var her de skulle bygge deres nye hjem. Som udlændinge blev de midlertidigt nægtet at bygge, hvis projektet ikke trak turister til.. og dette skulle blive starten på eventyret om Six Sense og Soneva (Sonu og Eva) kædens opstandelse.


Indkvartering:
De store veldesignede villaer er skabt af naturlige kvalitetsmaterialer som træ og sten, hvilket får alt til at stå i perfekt harmoni med havet og den omkringliggende jungle. Den sofistikerede stil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold, også igennem personlig service og superb gastronomi. Soneva Fushi tilbyder 23 forskellige villaer, herunder er et udpluk af mulighederne.


Crusoe Villa: 
235m2 villa i to etager med direkte adgang til stranden. Øverste etage med soveværelse og balkon, stueetage har opholdstue og ekstra toilet. Privat have med spisepladser og opholdsområde for to personer. Privat pool kan tilvælges. Plads til 2 voksne og 2 børn.

Sonova Fushi villa:
395m2 villa med direkte adgang til stranden. 1 soveværelse Flere opholdsområder både indenfor og udenfor med både terrasse, have og udendørs badefaciliteter. Privat pool kan tilvælges. Plads til 2 voksne og 1 barn.

Sonova Fushi Pool Villa Suite: 
594m2 villa med direkte adgang til stranden. Flere opholdsområder; indenfor to sofaer, der kan om arrangeres til to ekstra senge, soveværelse og opholdsområde, der kan adskilles med gardin. Udenfor er der to store private områder med både terrasse, have, pool og udendørs badefaciliteter. Plads til 2 voksne og 2 børn.

Crusoe Suite Pool Villa (one, two or three bedroom): 
Private villaer i to etager. Separat opholdområde og stort privat udendørsområde med møbleret terrasse, have og pool, 24 timers butlerservice. Øverste sal med balkon.
1 bedroom på 645m2 med et soveværelse og privat pool, plads til 2 voksne og 3 børn.
2 bedrooms på 649m2 med to soveværelse med en-suite badeværelse, plads til 4 voksne og 2 børn.
3 bedrooms på 935m2 med tre soveværelser med en-suite badeværelse, plads til 6 voksne og 2 børn. 
 
Sunrise / Sunset Retreat: 
1290m2/1365m2. Tre bungalows i to etager der forbindes på førstesalen. Et masterbedroom i hver bungalow med en-suite badeværelser. Balkoner, stort opholdsrum, kontor, vinkælder, køkken og spisepavillion. Stort privat udendørsområde med pool. Spa afdeling med dampbad og gym. Plads til 6 voksne og 3 børn.

Private Reserve (Villa 11):
5540m2, resortets største villa. Villa 11 tilbyder det hele: børnesoveværlse, privat pool, vandrutchebane, spa, sauna, dampbad og fitnessrum. Master suite har egen pool, spa og soldæk. De 5 gæste suites, med ensuite badeværelser er alle placeret rundt om main pool arealet, så I hurtigt kan køles af midt på dagen. 
Privat 24 timers butlerservice. Store udendørs opholdsarealer. Plads til 18
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive