BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Amanwella Beach Resort 

Stylish, privat romantik

Amanwella er beliggende i en palmelund lige ud til en pragtfuld halvmåne formet strand, tæt ved fiskerlandsbyen Tangalle i det sydlige Sri Lanka.

Navnet stammer fra kombinationen af Aman – fred på sanskrit og Wella – det singalesiske navn for strand.

Alle 30 suiter har privat plungepool og terrasse, bygget op af en skråning med pragtfulde ugenerte udsigter og elegant forbundet af små stier.

Amanwella er en oase, designet som en hyldest til Sri Lanka’s berømte arkitekt, Geoffrey Bawa med brug af lokale sten, træ og terrazzo. Lodrette moderne linjer i harmoni med landskabets karakter, lyst og åbent med store panoramavinduer ud mod det smukke hav og de tropiske omgivelser.

En beroligende palet i creme, honning og træfarver giver en atmosfære af elegance og fredfyldthed.

Bo med glas fra gulv til loft, egen lukket gårdsplads med plungepool og åben udsigt. Lyst og eksotisk med træ skydedøre og paneler samt udendørs banquette til afslapning og intime middage.

Indkvartering: 

Suites:
Soveværelse med skrivebord, lænestol og minibar. Skydedøre til det åbne rummelige badeværelse med fritstående badekar og påklædningsområde. Skydedøre ud til stort terrasse område med spisebord, soldeck og plungepool. Tre af disse suites har dør mellem terrasserne, velegnet for familien eller vennerne der rejser sammen.

Ocean Suites:
Beliggende nederst på skråningen med pragtfuld udsigt over havet. De fleste er fritstående, men fire er forbundet med døre mellem terrasserne, igen velegnet for familien eller vennerne som rejser sammen.

Faciliteter & Aktiviteter:

1 Restaurant
1 Bar
1 Café restaurant
Beach Club der arrangerer private middage
Bibliotek
Butik
Spa & Wellness
Fælles swimmingpool
Babysitting service
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive