BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Niyama 


Designer luksus på hele to øer

En pragtfuld 40-minutters flyvetur i vandflyver tager dig til Niyama, et nyåbnet luksus resort beliggende på intet mindre end to idylliske øer; Embudhufushi og Olhuveli.

Du bliver mødt af din Thakuru (butler), som gæstfrit eskorterer dig til din paradisiske villa, som er elegant designet i enkle lyse og luftige materialer, der blender smukt ind i det naturlige miljø – moderne og sofistikeret.
Superb forkælelse og tid til total afslapning for rejsende der ønsker balancen mellem ro, romantik, privatliv, aktiviteter og sjov.

Spis i den undersøiske hule, Subsix, som ligger seks meter under havets overflade eller Nest seks meter højt oppe i trætoppene. Tættere på jorden findes andre spændende spisemuligheder som Tribal med levende madlavning på varme sten og åben ild.

Omkranset af et frodigt koralrev, direkte på stranden med det Indiske Ocean bølgende blidt i sine krystalklare farver og køleskabet fyldt med delikatesser fra hele verden.

Dans på havets bund, se film under stjernerne, spis på den flydende gourmet-restaurant, dyk med marinebiologer og bliv forkælet i øernes bedste spa.

Indkvartering:

Beach Studios:
160 m2 på stranden og udsigt over lagunen fra den private terrasse. Open-air badeværelse og soldæk.

Beach Studios med privat pool:
180 m2 på stranden med en stor privat terrasse med pool, der oplyses romantisk om aftenen. Open-air badeværelse med hele to badekar. Privatlivet møder det åbne hav.

Water Studios med privat pool:
180 m2 villa på pæle i havet med privat pool. Terrasse med overdækkede områder til en lille lur. Spring direkte ud i det krystalklare hav når solen vågner med sit orange skær.

Water Studios med privat pool:
200 m2 villa på pæle i havet med privat pool. Rummelighed og luksus over det store krystalklare hav med jacuzzi til at nyde den smukke solnedgang i.

Beach Pavillon med privat pool:
250-350 m2 villa med 1 eller 2 soveværelser og privat infinity pool samt jacuzzi. Beliggende i en frodig grøn have med privat adgang til stranden. Privat butler.

Water Pavillion med privat pool:
255 m2 villa på pæle i havet med 1 soveværelse og privat infinity pool samt jacuzzi på den store terrasse. Privat butler.

Ocean Pavillion med privat pool:
350 m2 villa direkte ved vandkanten med trapper lige ud i havet, 2 soveværelser, privat infinity pool, jacuzzi, spiseplads, cocktail bar, grill og vinkælder. Privat butler.

The Beach Residence:
560 m2 villa med 3 soveværelser få skridt fra sandstranden og det krystalklare hav. Stort, luftigt og rummeligt med kontor og privat butler.

Faciliteter:

3 Restauranter
1 Café
1 Bar
1 Club - dans under havets overflade
Ø-boutique
Spa
Gym
Bord tennis
Biograf
Udendørs atelier
PADI dykning
Marine biologisk center
Sejlture arrangeres
Babysitting service
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive