BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Atlantis - The Palm 

Fyrværkeri over hote
Aquarium
Delfiner, familie
Hotellet Atlantis - The Palm er bygget som et majstætisk varetegn på Palm Jumeirah, der er en menneskeskabt ø formet som en palme, som har fået hele verdens opmærksomhed og beundring. 

Allerede fra det øjeblik, at du træder ind på hotellet befinder du dig i en betagende verden af underholdning og luksus.
Atlantis byder på afslapning og aktiviteter, der bla. indeholder fantastisk vandpark, hvide strande med et unikt marineliv. Atlantis henvender sig til både par og familier med børn.

Indkvartering:
På Atlantis stopper pragten på værelserne ikke ved arkitekturen. Hvert af de 1373 rummelige værelser og de 166 suites, er designet med særlig maritimsk og arabisk indflydelse, og har en imponerende udsigt over Den Arabiske Golf og selve Palm Jumeirah.

De gæster, der vælger at bo i "The Lost Chambers suites" vil ikke have udsigt til havet, men derimod se direkte ind i det. Vinduer fra gulvet til loften viser et eksotisk marinelive der graciøst glider forbi ens åsyn.

Faciliteter:
Spa med diverse terapeutiske behandlinger, fitness og mange forskellige restauranter af både international karaktér samt arabisk islæt.

Tre laguner, hvor der bl.a. er mulighed for at svømme med delfiner, samt Golfens største marinepark med 65.000 forskellinge dyr bl.a. hajer og Manta Rays.

Atlantis har også en Kids Club for børn i alderen 3-12 år og "ungdomsklub" for teenagere. Desuden finder der mange forskellige aktiviter som kajan, Windsurfing, sejlbåde mm.

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive