BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Burj Al Arab 

Beach_Exterior
Sky Bar
Royal Suite
Lobby
Pool
Restaurant

Glimtende overdådighed på verdens mest luksuriøse hotel med det ultimative inden for arabisk gæstfrihed.

321 meter af bølgende arkitektur, placeret i vandet ud for den imponerende Jumeirah strand. Nyd den uovertrufne opmærksomhed på dig som gæst, og de ekstravagant udstyrede, 170m2 suiter i to etager.

Udnyt receptionerne på hver etage, rain showers og boblebade i hver suite, en flåde af Rolls Royces, døgntilgængelige butlere samt middag under havet eller stjernerne.

En personal shopper kan hjælpe dig med at finde de små skatte, mens du oplever orientalsk massage på den luksuriøse Assawan Spa & Health Club.

Tilbydende den højst mulige personlige service i de mest luksuriøse omgivelser, vil din butler sørge for, at et hvert af dine ønsker bliver mødt. Designet til at tilbyde maksimal komfort, vil Burj Al Arabs unikke service garanterer at selv dit check in foregår i din private suite.

Burj Al Arab har ikke værelser; det har 202 suiter, hver og enkelt fordelt over to etager. Alt fra rummelige 170kvm til utrolige 780 kvm i størrelse, alle med gulv til loftvinduer med en betagende udsigt over den Arabiske Golf.

Dekoreret med teksturer og ekstravagante farver, tilbyder hver suite et overdådigt opholds- og spiseområde, state-of-the-art underholdningssystem samt kontorfaciliteter. Hver enkelt detalje er underbygget med teknologi, der gør det muligt at styre alt fra det 42 tommer plasma tv til de automatiske gardiner.

Overdrevent, luksuriøst og interesseskabende er nøgleordene her. Anerkendt som en af de ti bedste hotelrestauranter i verden, giver Burj Al Arab’s signaturrestaurant ’Al Mahara’ perfektionistiske oplevelser

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive