BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Conrad Maldives Rangali Island 

Underwater Suite
Superior Water Villa
Sunset Water Villa
Aerial
Omgivet af luksuriøst design, turkisblåt hav og palmebeklædte bounty strande – står Conrad Maldives Rangali Island’s imødekommende personale klar med en velkomst drink og løftet om en oplevelse, som I kan leve højt på mange år frem i tiden. Det er ikke et tilfælde at resortet er havnet på lister som ”Conde Nast Traveler’s 2013 Gold List of the best 100 hotels in the world” og ”The world’s 10 best beach hotels”.

3 unikke resort oplevelser:
 
Helt unikt tilbyder Conrad 3 forskellige resort oplevelser fordelt på 2 øer - forbundet af en 700 meter lang gangbro. Er I på jagt efter et fredfyldt, romantisk gemmested – er lille Rangali Island lige noget for jer. Er I derimod på jagt efter en aktiv familie ferie kan I krydse gangbroen, hvorefter I befinder jer på den livlige hoved-ø. Sidst, men ikke mindst byder resortet på enestående spa-oplevelser i water-villa området, som bør opleves mindst én gang i livet.
 
Faciliteter og aktiviteter:
 
Dykning i topklasse, snorkling med hvalhajer, romantiske bådture, manta-ray fodring, delfin safari, aktion fyldte vandaktiviteter, udsøgte spaoplevelser – eller ganske enkelt afslapning i resortets luksuriøse omgivelser. Når du slår øjnene op til en dag på Conrad, er det kun fantasien der sætter grænser.
 
5+ stjernet dykning:
 
Direkte citeret fra en af vores egne Maldiverne-eksperter: ”Husrevet er noget af det ypperste, hvis ikke det allerbedste på Maldiverne. Vi snorklede med stimer af fisk, en havskildpadde og lå på kanten af revet og kiggede ned i dybet. Delfiner svømmede ude foran vores water-villa hver eftermiddag og om aftenen lå der en stor rokke og ”førte sig frem” mens den cirklede fra den ene side af gangbroen til den anden.”

Gastronomi under havets overflade

Med hele 11 restauranter, bliver middagen et af dagenes absolutte hårdeste valg. Men én ting er sikkert: Den berømte ”Ithaa” undervands restaurant bør prøves mindst én gang i livet. 5 meter under havets overflade, omgivet af eksotiske fisk og gourmet mad i verdensklasse – står du overfor en oplevelse du sent vil glemme.

En gastronoms drøm

Ithaa er dog kun én af de mange gastronomiske oplevelser der venter dig på Conrad. Vælg bl.a. imellem 101 forskellige oste i vinbaren eller kig forbi vinkælderen, hvor Conrad’s imponerende samling på over 20.000 flasker byder på alt fra sjældne vintages til nye, smagfulde opdagelser som er nøje udvalgt og sammensat med dagens menu. 

Indkvartering
 
Med Conrads brede udvalg af luksuriøse villaer, findes der helt sikkert noget der passer til netop jeres behov og drømme. Heriblandt kan I vælge: En romantiske water-villa på Rangali Island, en beach-villa blandt frodig, tropisk beplantning på hovedøen eller en eksklusiv over-water-villa i Spa-området.  
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive