BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Angsana Velavaru 

Havets naturlige vidunder altid lige ved dørtrinet

Velavaru betyder skilpadde ø på Dhivehi, Maldivernes nationale sprog – forestil dig at du ankommer i vandflyver og lander på en lille plet midt i det nærmest uendelige koboltblå Indiske Ocean.

På Angsana Velavaru vil du hver dag vågne op til et eventyr af en tropisk ø – og bringer tanken om paradis op i dig.

Resortet er vidunderligt beliggende i en malerisk lagune på den uberørte South Nilandhe atol – en blanding af romantik og eventyr mellem de øde øer med sit eget husrev.

Tag din eneste ene med på en Sunset Cruise eller tilbring dagen på en øde ø – eller tag familien med og lær at navigere i koralrevet i selskab med delfiner og skildpadder.

Oplev det fascinerende krystalklare hav lige ved din hoveddør mens du nyder den eksklusive maldiviske barfods-atmosfære med cajan (palme stråtækte tage), kridhvidt sand der omgiver restauranter, barer og lobbyen.

Angsana Velavaru blender tropisk livsstil og moderne komfort til perfektion.

Samtlige 79 villaer på resortet tilbyder panoramaudsigt over det uendelige koboltblå hav. Vælg mellem stråtækte villaer på stranden med privat have og eksklusivt adgang til stranden eller bo på pæle i havet med havet vidunder lige under dig – med eller uden privat pool - indretningen af alle villaer er en kombination af tropiske og moderne stilarter.     

Snorkle eller surfe? Madlavning eller spise? På Angsana Velavaru, vil du blive forkælet i det øjeblik vandflyveren lander på øen.

Fra spændende dyk til afslappende massage i den prisbelønnede Angsana Spa er et utal af aktiviteter designet til at imødekomme forskellige interesser, aldre og præferencer for at sikre, at der er noget for enhver smag.  Med mere end 100 aktiviteter til rådighed burde det være muligt at frembringe eventyrlysten i dig – eller du kan bare geare helt ned og slappe af på resortet med en cocktail på stranden og nyde havets utrolige skønhed.

Indkvartering:

Beachfront Villa:
88 m2 beliggende ud til stranden med privat veranda og soldæk

Beach front Jet Pool Villa:
88 m2 beliggende ud til stranden med privat veranda og soldæk samt privat jet pool

Deluxe Beachfront Pool Villa:
208 m2 beliggende ud til stranden med privat veranda og soldæk samt privat pool og have

Velavaru Villa:
323 m2 villa med separat opholdsrum beliggende ud til stranden med privat veranda og soldæk samt privat pool

Angsana Villa:
473 m2 villa med to soveværelser samt separat opholds, spise og lounge område. Beliggende ud til stranden inkluderet et stykke privat strand samt privat veranda, soldæk, jet pool og pool

InOcean Pool Villa:
175 m2 to-etagers villa bygget på pæle i havet med separat opholds/loungeområde samt 21 km2 privat infinity pool og terasse/pool dæk med direkte adgang til koralrevet.

Sunset InOcean Pool Villa:
175 km2 to-etagers villa bygget på pæle i havet med separat opholds/loungeområde samt 21 km2 privat infinity pool og terasse/pool dæk med direkte adgang til koralrevet samt udsigt til solnedgangen over havet.

Sanctuary InOcean Pool Villa:
287 m2 to-etagers villa bygget på pæle i havet med to soveværelser, separat opholds/loungeområde samt 27 m2 privat infinity pool og terasse/pool dæk med direkte adgang til koralrevet samt udsigt til solnedgangen over havet.

Faciliteter & Aktiviteter:

3 restauranter
2 barer
In-Villa Dining
Privat dining på udvalgte steder på øen eller i båd
Spa
Eco School – lær om øko-systemet på øen, i havet og på koralrevet
Flere forskellige sportsaktiviteter (f.eks. fodbold, Windsurfing, kajak, Beach Volley)
Udflugter arrangeres (f.eks. sejlture, fisketure, ø-hop, sunset cruise)
Sejlundervisning i katamaran
Kano med glasbund
Vandski
Wake Boarding
Børneklub med aktiviteter
Dykkercenter
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive