BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Shangri-La Hambantota Resort & Spa 

Ekstraordinært luksus resort

Shangri-La åbner 1. juni op for et luksus resort i særklasse på Sri Lankas sydkyst. 

Shangri-La Hambantota Resort & Spa er en naturperle, der ligger lige ud til stranden med 300 værelser i alt. Her er der rig mulighed for snorkeling, vandsports aktiviteter, massage, spa og lækre restauranter. 

Her er en 18 hullers top golf bane, hvor selv den mest garvede entusiast bliver tilfreds.

Resortet ligger meget tæt på Udawalawe National Park, her kan du tage på safari og de har et helt unikt dyreliv bl.a. med kæmpeflokke af elefanter. 

Indkvartering:

Deluxe Garden: Alle værelserne ligger i stueplan med udsigt til den flotte tropiske have. Værelserne er flot indrettet med lysefarver og mørkt træ og er 48kvm. Wifi og Tv i alle værelserne. 

Premier værelse: Lækker udsigt over det indiske ocean eller golfbanen. Værelserne er flot indrettet med lysefarver og mørkt træ og er 48kvm. Wifi og Tv i alle værelserne. 

Premier Suites: Lækre suiter med udsigt over det indiske ocean eller golfbanen. Her har du 96 kvm med separat soveværelse, lounge og spisestue.

Speciality suite: Disse 2 lækre suites på hver 144kvm er for den kræsne livsnyder, der ønsker sig lækker havudsigt og masser af plads. 

Janapathi suite: President suiten som er det største værelse på resortet. 240 kvm af ren og skær luksus og her kommer du til at opleve luksus som aldrig set før. 

Faciliteter & Aktiviteter: 

3 restauranter
2 barer
Dykning
Snorkeling

Vandsports aktiviteter såsom: Wakeboard, kajak, Stand up paddle, vandcykler og windsurf 
18 hullers golfbane
Gym
Spa
Landsby dagsudflugter 
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive