BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

The Fortress Resort and Spa 

Bliv fortryllet af dette uberørte paradis, hvor hvert et øjeblik bliver værnet om. Et af Sri Lankas fineste botique resorts, The Fortress er et fristed af ro og privat luksus med verdensklasse faciliteter som vil lette dit sind og rense din sjæl. 

Samtlige værelser og suiter på The Fortress er designet til at afspejle resortets farverige charme og ro, så gæsterne kan slappe af i de stilfuldt indrettede værelser, udstyret med alle nødvendige faciliteter til at sikre den bedste oplevelse af absolut komfort. 


Resortet har en perfekt beliggenhed direkte ud mod det Indiske
Ocean, og det omkringliggende område byder på masse
af udflugtsmuligheder. Byen er rig på historie, og ganske tæt på ligger Sinharaja naturparken, hvor man kan være heldig at se leoparder og vilde elefanter.

Faciliteter: 
- Spa og Wellness center
- Room service
- Fitness center åbent 24 timer 
- Personlig træner 
- Infinity Edge Swimming pool 
- Høj hastigheds internet 
- Bibliotek 
- Business center 


Indkvartering:

Fortress Residence 

Fortress Residence er indbegrebet af stilfuld komfort og er ideelt for dem, der ønsker en rummelig og ekstravagant opholdsstue. Stort badeværelse med tilhørende jacuzzi. Der tilbydes personlig butler service og gratis wifi. 

Ocean Loft
Træk dig tilbage til et af resortets udsøgt to-plans værelser, der har fænomenal udsigt til det indiske ocean fra egen balkon. Indrettet i rummelig og stilfuld komfort med privat pool. 
Der tilbydes personlig butler service og gratis wifi. 

Beach Splash Room
Lokaliseret i stueetagen kan man i denne værelses kategori sidde i sin egen private pool med udsigt til det krystalklare vand i det indiske ocean. Der tilbydes personlig butler service og gratis wifi.

Beach Room 
Udstyret med state-of-the-art faciliteter, designer møbler og elegant indrettet har Beach Room alt der skal til for at gøre dit ophold bemærkelsesværdigt. Der tilbydes personlig butler service og gratis wifi.


Ocean Room 
En oase af afslapning som tilbyder direkte udsigt over det indiske ocean fra både balkonen og inde fra værelset. Udstyret med stort badekar i det luftige badeværelse. Gratis wifi. 

Fortress Room
Fortress Room tilbyder perfekte rammer for ultimativ afslapning, sammen med de mest upscale bekvemmeligheder af et luksus resort. 
Nyd din morgenkaffe på den rummelige terrasse. Gratis wifi. 
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive