BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi 


Velkommen til Fairmont Maldives

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi er et luksuriøst resort med 120 villaer fordelt på vand, land og i telt. Resortet ligger i den nordlige del af øen Gaakoshinbi, der er ca. 160.000 m² stor (16 hektar), og som har en af de største laguner i hele Maldiverne. Et centralt element på denne sofistikerede og fredfyldte tropeø er den 200 meter lange swimmingpool, der forbinder strandbaren Onu Onu på vestkysten til wellness-klinikken Willow Stream Spa i øst.

 

Rammen for den ultimative luksusferie

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi er meget mere end blot et 5-stjernet resort. Det er et magisk sted, hvor tiden stopper og bekymringer fordufter. Det eneste på din to-do liste er afslapning. Resortet har alle moderne bekvemmeligheder, du kan bede om - plus luksus du sikkert ikke forventer. De underskønne villaer med deres maldiviske vibe, de hvide strande, den frodige, tropiske jungle og den enestående udsigt over Det Indiske Ocean skaber den perfekte ramme for den ultimative ferie. Gaakoshinbis kyst består af hvide strande med blødt, pulveragtigt sand. Strandene er fantastisk smukke og indbyder til meditative gåture i timerne, hvor solnedgangen bruger himlen som lærred. Listen over spændende oplevelser er lang: undervandsaktiviteter, delfinture, picnics, vandsport, rekreative muligheder og meget mere.

 

En ferie i harmoni

Designet til den ultimative komfort garanterer Fairmont Maldives Sirru Fen Fushis villaer absolut beskyttelse af privatlivets fred. Villaerne er udstyret med ekstraordinære faciliteter og bekvemmeligheder samt en 24-timers service for at gøre dit ophold endnu mere mindeværdigt. Resortet byder på international såvel som lokal gastronomi. Du får rig mulighed for at give dig i kast med lange afslappede måltider, som efterlader dig med den fuldendte, maldiviske oplevelse. På den berømte Willows Stream Spa styrer velværeeksperter dit indre mod harmoni og balance. Kropsrensende eliksirer og helbredende massagebehandlinger giver dig og din krop restaurering, afslapning og foryngelse.
 

Uanset om du søger en afsides, romantisk ferie eller en uforglemmelig familieferie, tilbyder Fairmont Maldiverne Sirru Fen Fushi den perfekte ramme for en magisk oplevelse. Oplev magien i Maldiverne med os. Det bliver ikke bedre.

Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive