BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Mauritius  

beach 2
Hvis paradis fandtes på jorden, ville Mauritius være stedet.
Citat: Ernest Hemingway.

Og øen ud for Afrikas kyst er da også et bekendtskab, du vil huske for sin livsglade befolkningscocktail af indere, afrikanere, kinesere, europæere og kreoler. Brede hvide strande, beskyttende koralrev, kokos- og sukkerplantager, grønne bakker og udslukte vulkaner. Plantageejendomme i kolonistil pynter overalt sammen med mere ydmyge, farveglade huse i eksotisk blomsterflor. Ren tropeøferie i Det Indiske Ocean med et skyhøjt serviceniveau og mange oplevelser i vente, specielt golf- og vandsport. Også sublim madkultur.
Kom glad eller bliv det med sikkerhed.

Det blå hav og fascinerende koralrev omkranser Mauritius brede strande. Kysten ændrer sig hele tiden, med de mange blå farver, hvide sandstrande og laguner. Det indre er frodigt med bjerge og floder, grå udslukte vulkaner, grønne sukkerrørsplantager og mange klukkende vandløb.

De mange flotte strande, fantastiske golfbaner og varierede landskab gør Mauritius til et velegnet luksuriøst feriemål for børnefamilen, par eller bryllupsrejsende.

Hertil kommer et behageligt klima, en inspirerende madkultur og et velfungerende samfund. Mauritius er en perfekt destination for livsnydere der ønsker at opleve en af verdens luksus oaser.

Finder du ikke det du søger - kontakt os - vi har samarbejde med mange andre resorts og vi er sikker på at vi kan tilbyde dig netop din drøm af en eksotisk ferie!

Kombinér evt. Mauritius med et besøg i Sydafrika.


Klima
Kan besøges året rundt og har behageligt klima. Har to årstider med sommer og vinter. Sommer: December-April med omkring 25-30 grader. Mest nedbør i månederne Januar-Marts. Vinter: Maj-November med omkring 23-25 grader. Kan være lidt køligt om aftenen.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive