BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Maldiverne  

Maldiverne

Når du vender hjem fra Maldiverne, er du forandret.
For det findes – paradis...

Udtryk som ubeskriveligt smukt og vidunderligt afslappende sparer du nu på. Ligesom brugen af farverne kridhvid, azurblå og koralrød. I dyb respekt for de indtryk, du har fået på din rejse.
Dans med delfiner, dyk med hajer og flyd med havskildpadder. Maldiverne – næsten uberørt natur og sjældne koralrev gavmildt fordelt på mere end 1000 små øer i Det Indiske Ocean.

Maldivernes atoller består af en perlekæde af bittesmå øer, som er opstået på indersiden af et koralrev. Der findes kun ét resort på hver ø, så der er ikke andre steder at gå hen. Man er henvist til sig selv, til at nyde det stille liv, læse gode bøger, spise dejlig mad og holde kæresten hånden.

Hver lille luksuriøse ø er omkranset af et husrev, en smuk sandstrand hvid som sne med svajende palmer. Du kan gå rundt om din ø på et kvarter. Tæt grøn tropevegetation og et fascinerende undervands paradis med farvestrålende fisk til at dykke ned til.
Gå barfodet omkring hele dagen - det er dét vi kalder barfodsluksus!

De perfekte omgivelser til en romantisk luksus ferie med kæresten, eller en afslappende ferie med familien. Maldiverne er bounty når det er bedst. Her findes ingen kulturseværdigheder, shopping eller diskotekter, men en vidunderlig stilhed i et sandt eventyr.

Vi har her valgt at præsentere vor Signature Collection
Finder du ikke det du søger - kontakt os - vi har samarbejde med mange andre resorts og vi er sikker på at vi kan tilbyde dig netop din drøm af en barfodsferie!

Maldiverne kan kombineres med det kulturelle Sri Lanka, storbyen Singapore eller Dubai. 
Klima
Kan besøges året rundt. Konstante lufttemperaturer mellem 26-30 grader. I månederne Januar-April er der mindst nedbør. Bygerne er oftest af kort varighed, men kan i månederne Juni-September dog vare lidt længere.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive