BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Forenede Arabiske Emirater 

De Forenede Arabiske Emirater blev dannet i 1971, da de selvstændige emirater Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Fujairah, Sharjah, Umm Al Quwain og (i 1972) Ras Al Khaimah besluttede sig for at gå sammen og danne en løs federation. Golf-landene havde indtil da været under britisk indflydelse.

Seks af emiraterne danner kystlinie ved Den Persiske Golf, medens det syvende, Fujairah, er beliggende ved Oman-bugten mod øst.

Golfkysten er lavvandet og fyldt med sandbanker og koralrev. Selve kystområdet består af lave saltsletter, der længere inde i landet afløses af sand- og stenørken, dækkende ca. 2/3 af landets samlede areal. Der findes to større og en række mindre oaser. I området mod nord, op mod grænsen til Oman, hæver landet sig i et bjergområde.

Ras Al Khaimah:
Ras Al Khaimah betyder bogstaveligt talt Teltets Top, det er den nordligste stat af De Forende Arabiske Emirater. Landet ligger ved foden af de majestætiske Al Hajjar bjerge og grænser op til Oman.

Al Khaimah er attraktiv for sine uberørte naturområder, dramatiske røde bjerge og frodigt landsbrug.

Her kan besøgende ”natur-opdagere” opleve eventyr med aktiviteter såsom falkejagt, kamelridning, trekking og ørkensafaris eller blot nyde sejlture langs floderne på traditionelle sejlbåde.

En af verdens med spektakulære og fysisk krævende trekking ture i De Forenede Arabiske Emirater, Wadi Ghalilah også kaldet Stairway to Heaven findes i Ras Al Khaimad.

Med en rig historie, dateret helt tilbage til 5000 år f.kr, er Ras Al Khaimah også en arkæologisk legeplads med mange gamle fæstninger og forladte landsbyer.

Den tidligere residens for Ras Al Khaimahs leder, er i dag hjemsted for landets nationalmuseum. Her findes store samlinger af antik keramik, fossiler, skaller og gamle mønter – museet er et must for historie-elskere.
 

Klima
Det er ikke usædvanligt med dagstemperaturer på 40 grader i sommermånederne, der strækker sig fra maj til oktober. I denne periode er der meget fugtigt ved kystområderne. Der forekommer sjældent regn og som regel kun om vinteren. Om vinteren ligger dagstemperaturen omkring de 25 grader.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive