BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Europa 

Fornyet, inspireret og beriget.

Store ord, der følger dig, når du er kommet hjem fra en rejse til nogle af Europas luksuriøse hideaways og unikke boutiquehoteller.

Et par dage, en forlænget weekend spontant eller i ugevis er med til at gøre ferie i Europa til noget helt særligt og overskueligt. Shopping, fest, forelsket eller bare træt?

Skrab det grå af hverdagen og lad Europa vise sig fra sin mest eksklusive side.

Grækenland:
I dette land fødtes grundlaget for vores vesterlandske civilisation.
Den græske charme består i mange øer og smukke strande, landets historie og god mad
Øen Kreta har alt: Flotte strande, vilde bjerge, historiske steder, byer og landsbyer, storslået natur, sommersæson fra april til november – perfekt til en vellykket ferie!

Italien:
Du må få universet, hvis bare jeg får Italien - Citat Giuseppe Verdi
Renæssancebyen Firenze: Michelangelos mesterværker, romantisk slendreture på Ponte Vecchio broen. Kombiner kulturelle oplevelser med lækker mad og vin.
Klippeøen Capri: et eksklusivt rejsemål en time fra Napoli. Azurblåt hav, smukke klipper, hyggelige butiksgader, romantiske restauranter og fredfyldte landskaber

Spanien:
Fra ski og bjergvandring til sol og strand. Fra arabiske ornamenter til design og storbykunst. Fra tapas og paella til multimoderne og molekylært!
Nyd turen gennem det kontrastfulde Spanien - tag toget eller kør selv eller tag det i flere små etaper – selvom det er et af Europas mest besøgte lande, findes der stadig mange nye opdagelser at tage med hjem fra landet.

Tyskland:
Oplev nye ting, gå på opdagelse, slap af.
Pulserende storbyer, eventyrlige bindingsværkslandsbyer og traditionsrige vinbyer. Borge, slotte og klostre er indbegrebet af tysk romantik. 
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive