BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Dubai 

Desert Trip
Dining
De Forenede Arabiske Emirater blev dannet i 1971, da de selvstændige emirater Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Fujairah, Sharjah, Umm Al Quwain og (i 1972) Ras Al Khaimah besluttede sig for at gå sammen og danne en løs federation. Golf-landene havde indtil da været under britisk indflydelse.

Seks af emiraterne danner kystlinie ved Den Persiske Golf, medens det syvende, Fujairah, er beliggende ved Oman-bugten mod øst.

Golfkysten er lavvandet og fyldt med sandbanker og koralrev. Selve kystområdet består af lave saltsletter, der længere inde i landet afløses af sand- og stenørken, dækkende ca. 2/3 af landets samlede areal. Der findes to større og en række mindre oaser. I området mod nord, op mod grænsen til Oman, hæver landet sig i et bjergområde.

Dubai

Dubai også kendt som "City of Merchants", har i et par hundrede år været en af Mellemøstens helt store handels mekkaer. På markeder i den gamle bydel kan I stadig opleve en overflod af varer. Lokale krydderier, metervarer og guld, i Mellemøstens største "souk".


I dag er Dubais moderne arkitektur og byggeteknik flyttet ind side om side med de gamle markedspladser. Her findes alt fra små boder på arabiske markeder til store prangende shopping centre med alt hvad man ønske sig.

Dubai er delt i to dele af kanalen The Creek, som opdeler byen i Bur Dubai og Deidra. Der er to broer, som forbinder de to bydele i Dubai, men en sjovere måde at komme fra den ene til den anden er en sejltur i de lokale færger "abras".

Byen er omgivet af meget vand og virker som en frodig oase midt i den arabiske ørken. Dubai er en spændende by fyldt med modsætninger overalt i gadebilledet.

Dubai byder både på fantastiske strande og hoteller og på et væld af forretninger med et stort udbud af kvalitets varer.

Dubai tilbyder også en lang række andre aktiviteter, fordi byen ligger ud til Den persiske Golf med gode bademuligheder og dykning og snorkling omkring koralrevene..

For de golf interesserede, er der rigtig fine muligheder, her hvor Thomas Bjørn har sin anden hjemmebane. Oplev tour banen til ”The Dubai Dessert Classic”.
Klima
Det er ikke usædvanligt med dagstemperaturer på 40 grader i sommermånederne, der strækker sig fra maj til oktober. I denne periode er der meget fugtigt ved kystområderne. Der forekommer sjældent regn og som regel kun om vinteren. Om vinteren ligger dagstemperaturen omkring de 25 grade
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive