BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Bali - Indonesien 

Gudernes, kunstens og livsglædens ø

Afslapning under palmerne, svømmeture til koralrev med prikkede akvariefisk, vandreture i saftiggrønne rismarker, møde med århundredgamle religiøse ceremonier og hektisk natteliv i Kuta. Bali rummer alle ingredienser til en eksotisk drømmeferie.

Det siges, at Balis sjæl skal findes i Ubud midt det centrale højland. Omgivelserne er smukke, og der er masser af ting at tage sig til. Lej en cykel og kør rundt på de små veje omkring byen, som går mellem rismarker.

Du kan også tage ud på en vandretur i området, der er bakket, grønt og frodigt overalt eller prøv riverrafting på floden der bruser lystigt gennem byen. Hvis du er kunstinteresseret, så vrimler det med malerkunst, batik og træskærerarbejde overalt, som fremstilles i mange af de omgivende smålandsbyer. Hver aften er der balinesisk dans med traditionel abedans i det gamle kongepalads i byens centrum. Hvis man holder af eksotisk mad, så er Ubud også et godt sted, for det vrimler med gode restauranter.

Skal der være mere fart på, så tag turen til badebyen Kuta i det sydlige Bali. Her kaster unge fra hele verden sig ud i bølgerne med surfboards i jagten på den perfekte bølge. Forelskede par nyder solnedgangen, inden de begiver sig op i byen, hvor musikken strømmer ud fra barer, restauranter og diskoteker. Kuta er byen, hvor der altid er en fest.

Lige syd for Kuta ligger Jimbaran - øens bedste strand med kun få resorts og nogle seafood restauranter direkte på stranden. Afslappet atmosfære, lækker strand perfekt til solbadning og en svømmetur.

Absolut ro findes under vandoverfladen. Her åbenbarer sig en helt anderledes verden af koraller i de særeste former og farver samt tropiske fisk, som er både stribede, prikkede og selvlysende.

Eller tag op i Balis kølige højland. Bestig vulkanbjerget Gunung Batur og se solen stå op, mens aberne leger på klipperne. Oplev jorden dampe af varme fra den glødende undergrund og nyd udsigten til naboøen Lombok.

Sandet er næsten sort på Lovina Beach på det nordlige Bali. Her er langt mellem turisterne, og fiskerbådene lander fortsat dagens fangst i strandkanten. Tidligt om morgenen sejler små motorbåde ud på delfinsafari, så man kan få et glimt af de legesyge dyr.

Bali er en af Indonesiens 13.677 øer og på størrelse med Sjælland og øens forskellige seværdigheder nås nemt på en dag. Befolkningen er hinduer i modsætning til Indonesiens øvrige indbyggere.
Klima
Bali har tropisk klima, så det er varmt året rundt. I den tørre periode fra april til oktober er der færre regnbyger, luftfugtigheden er mindre og temperaturen en anelse lavere. Fra november til marts kan der forekomme heftige byger, men der er ikke tale om en egentlig regntid, og det regner stort set altid i kort tid hvorefter solen titter frem igen.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive