BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Sydafrika 

Sydafrika er et enestående rejseland og meget forskellig fra de andre afrikanske lande.

Sydafrika betegnes som ”hele verden i et land” – og det er ikke overdrevet. Landet har imponerende og varierede landskaber, en rig blanding af kultur samt et mangfoldigt dyreliv, læg dertil charme, raffinement og historie – et land som man absolut ikke må gå glip af at opleve.

Cape Town er den smukkeste by på Sydafrikas sydspids, ombrust af både Atlanterhavet og Det indiske Ocean med det 1000 meter høje karakteriske taffelbjerg i ryggen. For foden af bjerget kan man se den indbydende Victoria & Albert waterfront med spændende shopping, underholdning og restauranter i et ombygget pakhusmiljø, mens sælerne ligger i molen og soler sig. Gåture i byen med museer og det livlige loppemarked Green Market Square. Pragtfuld mad – og billig – på byens mange restauranter. Sejl ud til Robben Island, Nelsons Mandelas gamle fangeø og nu et museum drevet af efterkommere af de tidligere fanger. Nyd Kirstenbosch på den anden side af taffelbjerget, en hel dag i en forunderlig og pragtfuld botanisk have.

Vinlandet ligger 35 minutters kørsel fra Cape Town, er kendt for sin vinproduktion og de mange vingårde samt små charmerende byer bygget i Cape Dutch arkitektur. Et område der emmer af romantik med de to store vingårde Boschendahl og Veergelegen, som har pragtfulde parker og dejlige frokostrestauranter.

Garden Rute er strækningen mellem byerne George og Port Elisabeth i det sydlige Sydafrika - naturen, blomsterne og kystvejen gør køreturen helt speciel. Der er studsefarme og hyggelige kroer på strækningen.

Safari i Kruger nationalpark. En savannepark i det nordøstlige Sydafrika, der er på størrelse med Jylland og hjem for 1500 løver og alt andet storvildt inkluderet the Big Five. Man kan køre gennem området i egen bil og overnatte på de mange lodges. Udenfor Kruger findes private game reserves med lækre lodges og superb service, hvor man kører rundt i åben safaribil og oplever storvildt.

Rejser til Sydafrika kombineres glimrende med rejser til Botswana, Victoria Falls og Namibia - eller badeferie på MauritiusKlima
Årstiderne er modsat af de danske. Det vil sige at når det er sommer i Danmark er det vinter i Sydafrika. Klimaet varierer stærkt fra egn til egn. Den nordlige del har subtropisk klima med varme somre, regnskyl forekommer ofte i januar til marts. Den bedste periode at se dyr er maj til oktober, hvor vejret er køligere, hvor det ikke er usædvanligt med nattefrost om natten men med solrige dage på 20-25 grader. Den sydlige del har middelhavsklima med varm sommer og dagtemperaturer omkring 25 grader samt blæsende regnfulde vintre (juni-august) med dagtemperaturer omkring 13 grader .
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive