BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Familierejser

Jeres ønsker og behov - puslespillet der skal gå op

At tage afsted på en generationsrejse er altid en udsøgt fornøjelse for hele familien – men for at det hele skal gå op i en højere enhed, og alle ønsker skal opfyldes, er det som regel noget af puslespil der skal gå op – og det kan i den grad være udmattende for den enkelte at skrue sammen en lørdag eftermiddag.

Heldigvis findes der sådan nogle som os; Vi har lang erfaring med at designe den perfekte løsning for hele familien, og vi ved, hvor mange ønsker der kan være; Der skal f.eks. helst være adgang til golf, strand, lidt by i nærheden, en Michelin restaurant, små autentiske restauranter og meget gerne også muligheder for en spadser- eller cykeltur – og det må meget gerne alt sammen være i gåafstand!

Det er netop løsninger på opgaver som denne, vi ynder at komme frem til – vores mål er at alle generationer kan få det meste ud af ferien, og samtidig nyde den gode kvalitetstid.

Ferie med kvalitetstid

Kvalitetstid er netop grunden til mange familier tager på generationsrejser, men hvordan skal begrebet egentlig forstås? For mange er det, i en feriesituation, den tid man bruger sammen med hele familien, og det er i sin forstand også rigtigt, men så alligevel ikke helt..

Når man tager på generationsrejser, hvor der oftest er 3 generationer med, har man netop muligheden for at få kvalitetstid sammen med sin eneste ene, eller måske endda helt alene. Der er nemlig tid til at udforske eksempelvis det museum man altid gerne har villet se, alt i mens resten af familien måske hygger sig ved poolen eller på stranden – der er tid til at gøre ting med god samvittighed uden at familien skal troppe med af ren barmhjertighed.

Og det er nemlig her hemmeligheden for den perfekte generationsrejse ligger; her er plads til kvalitetstid for den enkelte, hvor batterierne og appetitten for eventyr, kultur, sport og velvære kan tilfredsstilles. For når den bliver tilfredsstillet, vil ferietiden med familien være endnu mere værdifuld – alle har nemlig mulighed for at hygge sig med ting de holder af, og kan samtidig tilbringe tid sammen med sine kære – det er kvalitetstid. En ferie og oplevelse med frihed og gode stunder, fyldt med minder som hele familien vil elske og sikkert også mindes om de kommende år.

Familieferier - fabelagtige ferier for alle

Når børnene bliver forkælede, sat i centrum og har det sjovt, smelter vores forældre hjerter. Ofte pakker vi en række børnevenlige aktiviteter ind i programmet, er det eksempelvis at give en elefant unge som ikke kan klare sig selv i naturen en sutteflaske, giver det børnene minder i mange år.

Mange vil også gerne give børnene den gave, det kan være at mødes med andre fra en helt anden baggrund end deres egen, måske komme lidt væk fra Ipad’en og genopfinde glæden ved at lege med et hjul eller en bold.

Er børnene lidt mindre kan det være meget vigtigt kun at være afhængig af jeres egne ønsker og behov, bliver de kære små lidt utide, skal I have mulighed for at tage ”hjem” til svimmingpool, slappe af, lege og have familiehygge resten af dage.

Generationsrejser

Dette er måske den rejseform, som vores konsulenter elsker mest at lave. Her bliver vi nemlig dejligt udfordret. Vi skal kunne sammensætte en rejse, hvor farmor på 90 smiler fra morgen til aften, hvor teen age børnebørnene kan få brugt kalorier og livslysten, hvor oldebørnene kan blive forkælede, og hvor der er plads og højt nok til loftet til deres dejlige frie leg og latter.

Bliver familien lidt større i antal, giver dette os også nogle dejlige udfordringer til blandt andet at sikre, at I bor i de rigtigt placerede værelser, bungalows, suiter etc, således at I kan få den rigtige blanding af privatliv i den lille familie, men samtidig være integreret i hele generationsfamilien, vi elsker også at sikre noget så elementært, som at I kan sidde sammen og spise til måltiderne på de tidspunkter der er bedst for jeres familie osv.

Her gør vi også stor brug af vores mange års gode samarbejde med vores resorts og hoteller, da vi ofte skal bruge deres fleksibilitet og forståelse for jeres behov

Hvor går rejsen til?

Vi sørger for ethvert aspekt af jeres rejse, og vi ville ønske at vi kunne skrive, at man som kunde ikke skal røre en finger, men det passer desværre ikke – vores telefonnummer må i selv indtaste, men derfra er I i sikre hænder – det en garanti.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive