BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Oplev Formel 1 i den helt rigtige ånd

Formel 1 – nok den mest glamourøse motorsport (eller måske bare sport?) i verden. Her har vi med toptrænede atleter at gøre; de er trænet i at træffe beslutninger på få millisekunder – og så med 300+ kilometer i timen.

Formel 1 løb har siden de første biler kørte over startlinjen i tidernes morgen, altid haft underspillede toner som værende et velhaver-event fyldt med hårdtpumpede højoktans biler, champagne og glamourøse modeller. Men tiderne har ændret sig, og nu kan alle være med – hvilket selvfølgelig er godt. Men her hos Discovery Travel ynder vi at holde fast i de gamle tider og traditioner; Rejser du med os på et formel 1 eventyr, lover vi at levere et niveau af komfort og service der matcher den gamle sports ånd og actionen på banen. Du bliver forkælet som en VIP og vi bor altid på de mest sublime hoteller med masser af alt det bedste.

Formel 1 i Singapore om natten eller i Monte Carlos smalle gader?

Valget er dit, men uanset hvad, kan vi med sikkerhed love at levere varen – og her taler vi for eksempel om den bedste og mest eksklusive terrasse i Singapore med udsigt direkte til løbets mest spændende sving, alt sammen selvfølgelig krydret med god champagne og andet godt til ganen.

Ferier med fuld fart!

Vi rejser og bor med stil - følger kampen mellem Kevin, Hamilton, Vettel og de andre kørere på banen. Discovery Travel er stolte af at kunne præsentere en ny kollektion af eksklusive actionrejser til verdens største shows. I bliver forkælet som VIP's - bor på byens bedste hotel, får masser af forkælelse og når løbet går igang, sørger vi for, at I får de allerbedste pladser.

Velkommen til vores Formel 1 verden – Du vil ikke blive skuffet, og hvis du gør, er det fordi den forkerte kører vandt!


Vi ses!
 

VORES FORMEL 1 REJSER I 2019 ER


25.apr-29.apr - Baku - UDSOLGT

Læs mere her.

24.maj-27.maj - Monaco:

Læs mere her.

19.sep-23.sep - Singapore Grand Prix

Læs mere her.

31.okt-4.nov - Kuala Lumpur Moto GP:


28.nov-02.dec - Abu Dhabi Sæsonfinale 

Læs mere her..


For reservation og mere information kontakt:
 
Michael på tlf. 88775301 & 3962 6161 eller mail: michael@discoverytravel.dk / roessell@discoverytravel.dk

 Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive