BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Estelle Torp

I november for 22 år siden fik de kræsne, danske livsnydere lidt ekstra at glæde sig over. Estelle Torp startede Discovery Travel, og der var nu et bureau, der udelukkende beskæftiger sig med luksusrejser i verdensklasse.

”Jeg ville skabe et helt særligt, eksklusivt rejsebureau, hvor vi bruger tid på at forstå kundernes ønsker, og sikrer at vi møder dem.Det har vi holdt fast i lige siden, og vi har i dag et team af medarbejdere med 15-20 års erfaring, hvor alle fortsat har gejsten til at være et skridt foran og udforske nye rejsemål med dertil eksklusive hideaways,” fortæller Estelle Torp, indehaver af Discovery Travel.

Estelle er internationalt opdraget og født på Sri Lanka, hvor vi også har kontor og en stor stab. Har gået i skole i London, været rejseleder for Tjæreborg, rejst over det meste af verden så hun har stor erfaring i at sammensætte unikke rejseoplevelser til hele verden.
 


Michael Juhl

Michael er vores ekspert i luksuskoncepter og har stor erfaring med VIP betjening af vores kunder. Han har rejst i Nordamerika, været på krydstogt og kender Det indiske Ocean: Mauritius, Seychellerne og Maldiverne samt lækre herregårds- slots og spa ophold i Europa.

Discovery Travel har i flere år arrangeret light adventure-rejser i form af en fem dages tur til Kilimanjaro, helikopterture ned ad The Strip i Las Vegas eller over New York, Formel 1 i Singapore og 15 omgange på Abu Dhabi F1-banen i en Aston Martin. Senest er der kommet en hel særlig eksklusiv action-temarejse på programmet, nemlig Super Bowl. For dem der ikke er til adventure, er rejser som f.eks. en gourmet- og vintur til Ribera Del Duero, hvor du selv prøver at blande vinen, populære.

 

Annette Pedersen

Annette har været i rejsebranchen over 20 år, er meget berejst og kan skræddersy drømmerejser i alle prisklasser.
 
Hun har været på Seychellerne, Maldiverne og Mauritius adskillige gange, så hun ved hvilken ø du skal vælge for at se kæmpe landskildpadder, hvor du får den bedste snorkling eller hvor du finder den smukkeste strand. Annette har arrangeret utallige bryllupsrejser og mange romantiske vielser på både Seychellerne og Mauritius.

Annettes største passion er safarirejser – hendes seneste safarirejse var i Sydafrika, men hun har også rejst i Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Mozambique. Annette skræddersyr alt fra gourmet parferie til generationsrejser for børn/bedsteforældre med privat chauffør eller kør-selv-oplevelsesferie.
 
Rundrejser på Sri Lanka med privatchauffør er en anden kompetence, ligesom New Zealand også er blandt favorit rejselandene.

Christina Siefert

Christina startede i rejsebranchen i 1992 og har været i branchen siden. Hun har dermed lang erfaring i at skræddersy individuelle rejser og brænder for at dele sine egne rejseoplevelser og erfaring med sine kunder.

Hun er født og opvokset i Danmark, men har boet i blandt andet London, Stockholm og Thailand i sammenlagt 15 år, inden hun i 2009 vendte tilbage til Danmark igen.
Igennem årene har Christina rejst i utallige lande. Det er blevet til ”kør selv ferier” i USA, rundrejser i Mexico, daseferie på Hawaii og Dansk Vestindien. Krydstogt i Middelhavet og mange rejser rundt omkring i Europa, hvor Italien kan nævnes som et af hendes favoritlande. Trekking i Malaysias jungle og et par storbyferier i Singapore og Dubai. Også store dele af Australien er besøgt et flertal gange. For ikke at tale om de mange gange hun har nydt de fantastiske hvide sandstrande og turkisblå vand i kombination med lækker gourmetmad på Maldiverne.

Men en ting er helt sikkert - Thailand står altid højt på ønskelisten når hun selv skal afsted og gense sit andet hjemland. Hun kender hvert et hjørne og har været på utallige steder og lækre resort i smilets land. Hun kan næsten ikke lade være med at nævne Thailand, selvom du drømmer om Afrika eller et helt tredje sted. Christina glæder sig til at hjælpe dig med din drømmerejse, hvor end den nu skal gå hen.
 

Michael Røssell

Michael har mere end 12 års erfaring fra rejsebranchen både inde for flybranchen og rejsebureau. Han er den ene halvdel af vores Sport & Event team som arrangerer alt fra Formel 1 rejser, firma event ture, til store sportsarrangementer. Michael hjælper dog gerne med din rejse selvom i ikke er en større gruppe. 

 
Han har rejst mange gange i Sydøstasien, Thailand, Malaysia og Singapore samt Maldiverne da den store interesse er dykning! Men interessen for livet under overfladen har også bragt igennem USA, Caribien og Hawaii. Cagediving med hajer på Hawaii, kør selv ferie i USA, trekking i junglen, ørkensafari i Dubai, badeferie på Maldiverne eller Formel 1. Han har prøvet det hele, og sidder klar til at hjælpe dig med inspiration til din næste rejse.

Pia Østergaard Holm

Pia har været i rejsebranchen i mere end 20 år, og startede som rejseleder, først i Spanien derefter Egypten og sidst i Dansk Vestindien. Pia har ligeledes flere års erfaring fra SAS og Emirates, hvor hun har opnået en stor ekspertise indenfor salg af fly- og pakkerejser.

Når Pia skal udpege nogle af hendes mange favoritter, topper bl.a. USA hendes liste. Her har hun flere gange været på road-trip i stort set alle afkroge og er vild med vidderne og det storslåede som USA kan.

Andre favoritter tæller bl.a. Sydafrika, Sri Lanka og Bali, hvor Pia har været på rundtur i bil og med båd. Spændende lande som Kina (Hong Kong, Shanghai og Beijing), Taiwan, Singapore og Dubai, er ligeledes steder hvor Pia nyder storbyernes, såvel som lokalmiljøernes kulturelle oplevelser.

Skal der slappes af eller skal verden opleves fra ”vandkanten”, kan Pia helt klart anbefale og dele hendes oplevelser fra hendes mange fantastiske ture til Thailand, Grækenland, Dansk Vestindien, Seychellerne og Maldiverne. Her har Pia scubadykket, snorklet, øhoppet og nydt de smukke steders charme, kultur og historier.
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive