BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Praktisk information

Der er mange praktiske rejsetips som er gode at have til planlægningen inden ferien. Vi har samlet lidt praktisk info, men I er altid velkommen til at ringe. Vi hjælper gerne.

Håndbagage
Medicin, penge, kreditkort, pas, rejse forsikring og dagbog skal med i håndbagagen, tag også en badetøj med, så er man rustet til en dukkert, hvis kufferten ikke er nået frem samtidigt med dig selv.

Bagage
De fleste har alt for meget med. Man kan få vasket hver dag. Klædt på i lag-på-lag er en god ide. Tag et lag af eller på efter vejret. Gode sko, tennis- eller løbesko. En sweater til kolde aftener eller rum med aircondition.

Børn med på rejsen
Små børn klarer varmen bedre end voksne. De nyder at gå rundt næsten uden tøj, og i de timer det regner, hopper de rundt i vandpytterne i badetøj. Regnen er som lunkent brusebad.

Frisk frugt, grøntsager, kogte ris, kylling og en flaske vand er ofte noget børnene elsker. Husk t-shirt og solcreme på stranden og en let klapvogn til helt små børn, den kan indskrives på flyet. Børn lærer hurtigt at lege med andre børn, der taler andre sprog. Børn skaber hurtigt kontakt med lokalbefolkningen. Hvis man rejser med et ammebarn, så læg barnet til brystet under op- og nedstigning, det letter presset i ørerne.


"The best way to pack less, is to buy a smaller suitcase"
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive