BLIV KONTAKTET AF OS
Navn:
Telefonnummer:
Email:
Jeg accepterer persondatapolitikken

Krydstogt

Sejl ud i det blå og få pragtfulde oplevelser foræret. 


På et krydstogt bliver du forkælet som på et lækkert 5-stjernet hotel, men har desuden den glæde at sejle på det åbne hav med stop ved de mest interessante øer, seværdigheder og byer undervejs - en oplevelsesrejse til søs uden at skulle pakke kufferten og flytte hotel hver dag.Vi har fundet nogle helt unikke rederier og inkluderet dem i vores Signature Collection:  

SILVERSEA

Silversea tilbyder en afslappet og elegant atmosfære med respekt for at enhver person har individuelle ønsker og forventninger.

Silverseas destinationer er mangfoldige. Rejsen kunne f.eks. gå til det smukke og solrige Caribien, fascinerende mål i det mystiske Orienten, til St. Petersborg, De Norske Fjorde, Alaska, Kina og Japan, Sydamerika, Australien, New Zealand og naturligvis de mange idylliske havne i Middelhavet.

Ombord tilbydes forskellige suiter. Alle er udvendige og de fleste med privat balkon. De mindste er på hele 22 m2.

Silverseas skibe tilbyder et serviceniveau og en stemning som på en “privat yacht” samt flere små gourmet restauranter på fransk stjerne niveau. I disse små restauranter vælges vinene fra et særlige vinkort, der er sammensat til at matche de overdådige menuer.

Silversea Cruises har flere gange modtaget de prestigefyldte Condé Nast Traveller priser - bl.a. krydstogt branchens højeste anerkendelse som verdens bedste rederi.

SEABOURN

Flere unikke destinationer, fantastisk service og nogle af de bedste suiter til søs!

Seabourn's 3 yachter er ikke større, end de kan besøge de mindre og uspolerede bugter og strande. Destinationerne er altid valgt med største omhu, så helhedsindtrykket efter ferien er en oplevelse i særklasse.

Inden man tager af sted på et af vore tropiske krydstogter, er det måske svært at forestille sig en strand barbeque med hummere på grillen. Men det er det, der er indbegrebet af et Seabourn krydstogt.

Der er kun 200 gæster ombord, selvom skibet i virkeligheden er stort nok til dobbelt så mange. Med en besætning på hele 150 er service niveauet uovertruffent. Skulle det være champagne og canapéer i vandkanten? Inden man får tænkt sig om, står den tjenstvillige besætning klar med herlighederne.

Med store udvendige luksus suiter fra omkring 26 m2, hyggelige og elegante restauranter, et formidabelt køkken, hvor mesterkokkene skaber nye daglige oplevelser, når middagen serveres samt en venlig og serviceminded besætning, er dette det helt rigtige tilbud til de mest kræsne rejsende!

Personalet sætter en ære i at forudsige gæsternes behov og ønsker – helst inden de selv er klar over dem.

ARANUI

En fortryllende rejse med fragtgods og passager i Fransk Polynesien.

14 dages sejltur ved de sødmefulde bounty øer. Skibet er lastet med varm gæstfrihed, venlig service – og forsyninger til øerne. Sørejsen begynder og slutter på Tahiti. 

I den hyggelige restaurant bliver der serveret mad som er inspireret fra mange forskellige steder i hele verden, men hovedvægten er lagt på det pylonesiske og franske køkken.

Klik her og se mere
Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive