Eksklusiv efterårsferie Down Under for hele familien

Destination Afrejsested Varighed Pris
Australien København 17 dage fra Kr. 27.500,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
02-05-2017  -  30-04-2018 Hotel (Specificeret) Fly
Eksklusiv efterårsferie Down Under for hele familien
Vores 17 dages tur til vidunderlige Australien byder på både storby, natur, strand og dyreliv.
 
Oplev Brisbane, Sunshine Coast, Noosa, Fraser Island (verdens største sandø) og det australske everglades.

Dag 1-2 :
Ved ankomsten til Brisbane tager I til jeres hotel, hvor I kan få en fortjent nattesøvn på jeres dejlige 5* hotel midt i Brisbane.

Næste morgen er dagen til fri disposition og vi anbefaler I går en tur rundt i byen – evt bruger et par timer om eftermiddagen ved Southbank som er et utroligt hyggeligt lille strandområde midt i byen. Der er ca 20 min. gang fra jeres hotel gennem Botanisk Have.
 
Dag 3-10 :
 I dag henter I jeres bil og kører ca 2 timer nord på til området Sunshine Coast. I kan køre omkring Lone Pine Koala Sanctuary, hvor I kan klappe en kænguru, kramme en koala samt møde mange andre af Australiens spændende og anderledes dyr.

Ved ankomsten til Noosa tjekker I ind i jeres dejlig store lejlighed, som skal være jeres hjem de næste 8 dage. Resortet ligger med kort gåafstand til stranden samt byen. Nu skal I slappe af og nyde livet i Australien.
 
Under jeres ophold i Noosa, har vi arrangeret 2 heldags ture til jer. På begge turene er der engelsk talende guide og BBQ frokost - I bliver naturligvis afhentet på jeres hotel, ligesom at I bliver bragt tilbage til hotellet efter dagens oplevelser.

Den ene går til ’everglades’ hvor I sejler i kano gennem en utroligt smukt sub tropisk regnskov. Er I heldige får I måske øje på en af de kæmpe firben der lever der.

Den anden tur går til verdens største sand ø – Fraser Island. Her bliver I kørt i specielt bygget 4WD bus gennem regnskov og selvfølgelig masser af sand. På Fraser Island bader man i de store ferskvands søer og lytter til kookaburra’ens latter.
 
Dag 11 :
I dag kører i tilbage til Brisbane, hvor I afleverer bilen i lufthavnen og flyver ned til Sydney. I skal bo på et dejligt 5* hotel midt i denne spændende by.
 
Dag 12-14 :
Dagene i Sydney er på egen hånd. I kan vælge at dase i poolen, tage en af de små charmerende færger til Bondi Beach, tage billeder af Harbour Bridge og selvfølgelig opleve Sydney Opera House.
 
Vi har masser af ideer til oplevelser, så spørg os endelig !
 
Dag 15 :
I dag skal I flyve hjemad mod Danmark. Tak for denne gang og måske på gensyn en anden gang til nye oplevelser i dette store spændende land!

Prisen er baseret på 2 voksne og 2 børn under 12 år, der rejser rejser sammen og inkluderer:

- Flyrejse København - Brisbane//Sydney København med Singapore Airlines
- Flyrejse Brisbane-Sydney
- Passagerafgifter
- 14 nætter på 4 og 5 stjernede hoteller.
- 4 x morgenmad og 2 x frokost
- 8 dages billeje
- 2 heldags udflugter
- Bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen er baseret på laveste flypris.

Rejsen kan forlænges eller ændres efter ønske. Vi udarbejder gerne individuelle forslag - kontakt os for en snak og et tilbud


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive