Efterårsferie med familien - Big 5 til havs og til lands

Destination Afrejsested Varighed Pris
Sydafrika København 10 dage fra Kr. 19.995,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
01-09-2016  -  15-11-2017 Resort (Specificeret) Fly
Efterårsferie med familien - Big 5 til havs og til lands
En forrygende luksusferie med hele familien der inkluderer alt hvad Sydafrika kan tilbyde – hvalsafari langs kysten med mulighed for at se havets Big 5; delfiner, hvaler, hvidhaj, pingviner og sæler, storby ferie i charmerende Cape Town og de vilde dyr med mulighed for at opleve bushens Big 5; løve, bøffel, leopard, næsehorn og elefant.

I flyver via London med natflyveren til Cape Town, der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika.

Om formiddagen når I ankommer til Cape Town, bliver mødt og kørt til Grootbos hvor I skal tilbringe de næste par dage – en ca 2 timers køretur langs smukke kyststrækninger med mulighed for at se hvaler undervejs, ved ankomsten bliver frokosten serveret.

Grootbos har en enestående beliggenhed mellem bjergene og havet. Det er et 5* eco-resort, hvor I bor i naturskønne omgivelser. Alle måltider er inkluderet – og hver aften står kokken parat med 5-retters gourmet menu til jer.

Dagene tilbyder mange aktiviteter; kørsel i 4WD langs strandene med udsigt til hvaler og delfiner, hesteridning, picnic på stranden, vandring i grotter, blomstersafari, fugleture mm. De allermindste ender måske med at hygge sig mest med kaninerne – alt dette er inkluderet i prisen under jeres ophold.

Er det ikke nok at se hvalerne fra land, kan I mod ekstra betaling, tage en hvalsafari tur i båd og komme helt tæt på - en anden mulighed er at se hvaler eller hvidhajer fra luften på en helikoptertur .

Når I forlader Grootbos, og køres til jeres videre oplevelser i Cape town, har I en chauffør til rådighed hele dagen, besøg f.eks. den charmerende kystby Hermanus forsæt til vinlandet og nyd jeres frokost med udsigter over bjerge og vinmarker – tempoet bestemmer I helt selv.

I når frem til Cape Town, hvor I skal tilbringe de næste par dage mens I bor på The Table Bay Hotel, som har en perfekt beliggenhed på Victoria & Alfred Waterfront omgivet af restauranter og shopping.

Hotellet er med i den eksklusive hotelgruppe,  Leading hotels of the World, kendetegnet ved at serviceniveau, forplejning og faciliteter er helt i top. Morgenmadsbuffetten hører blandt de største og bedste i Sydafrika. Hotellet har et dejligt poolområde, fitnesscenter og spa.

Tag kabelbanen op på Table Mountain – bjerget som er byens smukke vartegn eller besøg den store botaniske have Kirstenbosch ved foden af Table Mountain – oplev Sydafrikas unikke flora fra landets forskellige klimaer og, ikke mindst, Western Cape's berømte 5 Fynbos'. En tredje mulighed, er udflugt til Nelson Mandelas fangeø, Robben Island, som udover sin dystre historie også har sit helt eget dyreliv the Little 5 – billetter bør bestilles på forhånd, da dette er et must for mange rejsende.

Derefter køres I til lufthavnen og tager indenrigsflyet til Johannesburg, hvor I bliver mødt og køres de ca. 2 timer til Pilanesberg Nationalpark. Rhino Game Lodge ligger ca 1 times kørsel inde i nationalparken, så I får en kort safari allerede på vej til lodgen, hvor I skal tilbringe de resten af denne begivenhedsrige ferie.

Black Rhino Game Lodge ligger skjult i en gammel Tamboti skov ved foden af et vulkansk krater. Herfra kan I, ledsaget af jeres personlige guide, udforske den eventyrlige 58.000 hektars store malariafrie nationalpark og opdage magien i den afrikanske bush. Lodgen ligger med udsigt over et vandhul, som syder af fugle og dyre aktivitet og er legeplads for elefanter. Nattens stilhed brydes af løvernes brøl og fuglekvider vækker jer om morgenen.

I kører i safari i åbne 4-hjulstrækkere og der tilbydes ture om morgenen, hvor dyrere er mest aktive samt sent på eftermiddagen, nogen gange kører I til mørkets frembrud, så I også kan opleve de natteaktive dyr.  Midt på dagen kan I slappe af ved poolen.

Er der golfinteresserede i familien, er en af Sydafrikas bedste 18-huller Gary Player golfbaner beliggende i Sun City ca 30 km fra lodgen eller I kan besøge the lost city, ride på elefantryg eller tage en luftballon safari over Pilansberg – dette er mod ekstra betaling.

I køres til Johannesburg lufthavn for at tage natflyveren via London hjem til Danmark.

Prisen er baseret på 2 voksne og 2 børn u. 12 år som rejser sammen og inkluderer:

- Flyrejse København - Cape Town - Johannesburg - København
- Passagerafgifter
- Al transport mellem lufthavne og hoteller
- 2 nætter Mabula Safari Lodge inkl. helpension, safarier og børne aktivitetsprogram
- 3 nætter The Table Bay Hotel, Cape Town i luxury family room inkl. morgenmad
- 2 nætter på 5* Grootbos i garden lux. suite inkl. helpension og div. aktiviteter
- Privat vinsmagningstur
- Bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen er baseret på laveste flypris.

Rejsen kan forlænges eller ændres efter ønske. Vi udarbejder gerne individuelle forslag.

Kontakt Annette for mere information og et tilbud, hun er lige kommet hjem fra Sydafrika.


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive