Victoria Falls, Chobe National Park & Okavango Deltaet

Destination Afrejsested Varighed Pris
Botswana København 7 dage fra Kr. 29.995,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
01-11-2017  -  09-12-2017 Hotel (Specificeret) Fly
Victoria Falls, Chobe National Park & Okavango Deltaet
7 dage/6 nætter
Bemærk: Vi skræddersyr alle rejser efter individuelle ønsker, følgende program skal ses som inspiration til din oplevelser og safari i de sydlige Afrika.  

Dag 1. Ankomst Victoria Falls. I bliver derfra kørt de ca 20 min til Victoria Falls by,  hvor I skal bo på byens historiske hotel, The Victoria Falls hotel. Tilbring eftermiddagen ved poolen eller nyd hotellets traditionelle engelske high tea med de lækreste kager og små sandwiches.
 
Dag 2: Start f.eks. dagen med en vandretur langs de pektakulære Victoria Vandfald. Om formiddagen kan I evt. se vandfald fra lufthavn på en helikoptertur. Sidst på eftermiddagen bliver I afhentet og kørt til Zambezifloden, hvor den eksklusive båd Ra-Ikane vil bringe jer på sunset cruise. Ra-Ikane har blot plads til 14 personer, så undervejs bliver I forkælet med fri vin/drinks og lækre canapéer. Sejlturen langs Zambezifloden er en smuk naturoplevelse med et rigt fugleliv og gode muligheder for at se elefanter, flodheste, antiloper og krokodiller alt imens du kan nyde en smuk solnedgang.
 
Dag 3: Om morgenen bliver I afhentet og kørt ca 1 ½ times kørsel til Chobe i Botswana. Området er kendt for verdens største elefantbestand med omkring 100.000 elefanter. Det er umuligt ikke at se elefanter i denne nationalpark, som også er hjemsted for løver, flodheste, antiloper, giraffer og hundredvis af forskellige fuglearter. Om eftermiddagen kommer I på jeres første safariaktivitet enten en bådsafari på Chobe Floden eller safari i firehjulstrækker. Ophold på Chobe Elephant Camp inkl. Helpensioni.
 
Dag 4: Denne dag kommer I på  både morgen- og eftermiddagssafari.
 
Dag 5: Morgensafari i Chobe. Derefter kort køretur til Kasane lufthavn. Her vil I blive fløjet til det gigantiske Okavango delta og jeres safaricamp de kommende dage, Pom Pom Camp. Om eftermiddagen kommer I på Solnedgangs safari med båd eller safari i firehjulstrækker.
 
Dag 6: Denne dag kommer I på  både morgen- og eftermiddagssafari. Der vil være mulighed for bådtur, sejlads i mokoro, hvor en guide stager kanoen langsommeligt igennem det smukke delta. Eftermiddagen vilvære safarikørsel.
 
Dag 7: Efter morgensafarien bliver I afhentet i bushen og fløjet til Maun. Derfra hjemrejse til Danmark eller
Evt. forlængelse med ophold i Cape Town.

Fly København-Victoria Falls//Maun-København med
British Airways & Virgin Atlantic
2 nætter Victoria Falls hotel, deluxeværelse inkl. morgenmad
1 sunset cruise på luksusbåd Zambezi floden m/fri vin & drinks
2 nætter Elephant Camp, Chobe inkl. Helpension og 2 daglige safaris
2 nætter Pom Pom Camp, Okavango deltaet inkl. helpension & 2 daglige safaris
i båd, mokoro (kano) og firehjulstrækker med engelsktalende guide
Alle transporter lufthavn-hotel/lodge t/r

Pris pr. person ved afrejse f.eks. november 2016

Mulighed for at arrangere denne rejse året rundt. Ring/email for pris på din foretrukne rejseperiode.Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive