Ø hop Seychellerne - Mahe & Praslin

Destination Afrejsested Varighed Pris
Seychellerne København 10 dage fra Kr. 22.475,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
24-08-2017  -  04-10-2017 Hotel (Specificeret) Fly
Ø hop Seychellerne - Mahe & Praslin
Oplev øparadiset Seychellerne, hvor der er minimal turisme og nogle af verdens smukkeste strande. Oplev kridhvide palmestrande, se kæmpe landskildpadder og tag på snorkleture.

Kom helt ned i gear på to af Seychellernes smukkeste øer, Praslin og Mahe. 1 uge med eksotiske strande, snorkling og driverliv.

Dag 1: Aftenfly fra København til Seychellerne med 1 mellemlanding feks i Dubai eller Doha. Kan også arrangeres fra Billund eller Hamborg.

Dag 2: Ankomst til Mahe, hvor I bliver mødt af vores lokalagent og fulgt til indenrigsfly. Efter blot 15 min flyvning over tyrkisblåt hav og koralrev ankommer I på Praslin, hvor I bliver afhentet og kørt til hotellet. 4 nætter på det charmerende 4* Domaine de la Reserve - et dejligt hotel med blot 40 værelser. Hotellet ligger ud til lille strand, som er fredet marinereservat. Glæd jer til middag om aftenen, hvor I sidder på bådebro under stjernerne,

​Dag 2-6: Nyd 5 dejlige dage på Praslin. Vores lokale repræsentant besøger jer på dag 2 og kan hjælpe med booking af diverse udflugter. Tag feks. en dagstur til den verdensberømte Anse Source de Argent - en af verdens smukkeste strande med kokospalmer, kridhvidt sand og store grantitformationer. Turen rundt på La Digue foregår på cykel eller i oksekærre.
​I kan også besøge Anse Lazio - en af verdens smukkeste strande beliggende på Praslins nordkyst.

​Dag 6: Om formiddagen bliver I afhentet og kørt ca 50 min til Constance Ephelia 4*+ - et lukus resort med 2 store private strande hvoraf 1 fredet marinereservat danner ramme om god snorkling direkte fra stranden. Hotellet består af suiter og poolvillaer. 

​Dag 6-9: Nyd de dejlige strande  på Ephelia. Vores lokale repræsentant besøger jer og kan hjælpe med at arrangere diverse udflugter. Vil I være aktive, er der mulighed for vandring på Mahe,zip-line mellem trætoppene på Ephelia eller måske squash.

​Dag 9: Check ud til middag. Afhentning om aftenen på hotellet og hjemrejse.

​Dag 10: Ankomst til København om formiddagen.
 

Betingelser
Flyrejse København-Mahe t/r med Emirateres (hør om pris ab Billund eller Hamborg)
​Fly Mahe-Praslin t/r med Air Seychelles
​4 nætter Domaine de La Reserve, deluxe beachfront værelse inkl. halvpension = morgen og aftensmad
​Privatchauffør transport lufthavn-hotel t/r på Praslin og Mahe
​3 nætter Constance Ephelia, junior suite inkl. halvpension = morgen og aftensmad.
​Bidrag til rejsegarantifonden & produktansvarsforsikring

 


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive