Sri Lankas højdepunkter

Destination Afrejsested Varighed Pris
Sri Lanka København 9 dage fra Kr. 29.750,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
15-01-2018  -  31-05-2018 Resort (Specificeret) Fly
Sri Lankas højdepunkter
Fascinerende rejse i det sydlige Sri Lanka

Dag 1:
Når I lander på Sri Lanka, vil I blive modtaget i ankomsthallen - Hvorfra I bliver eskoteret til Hatton Domestic air transfer, hvor der venter en 30 minutters smuk flyvetur til Castlereagh Hatton. 
Her starter jeres Srilankanske eventyr med sightseeing i Sri Lankas smukke te-region, og I kan bl.a. glæde jer til et besøg på en te-frabrik og teplantage. I ankommer til jeres bungalows (Garden Suite) og kan nyde resten af dagen på det unikke resort, Ceylon Tea Trails, hvor I er omgivet af smuk og frodig natur.

Dag 2:
Dagen står på afslapning, udsøgt gastronomi og afslapning i resortets smukke omgivelser.

Dag 3:
Når I har spist morgenmad, forlader I resortet, hvorefter I kører mod Yala Nationalpark og checker ind på Wild Coast Tented Lodge. Forude venter en spændende jeepsafari, hvor I kan glæde jer til at opleve Sri Lankas imponerende dyreliv, i deres naturlige omgivelser.

Yala Nationalpark er både levested for vilde leoparder, elefanter, bjørne, vildsvin, påfugle og mange andre eksotiske dyr. Mens I kører igennem nationalparken, slentrer fredelige elefanter forbi langs vandhullerne, mens deres unger leger i vandet. Leoparder solbader på de varme, flade klipper, mens store flokke af hjorte holder skarpt øje med deres fjender i det fjerne. Påfugle vifter med deres pragtfulde, farverige fjer og gryntende vildsvin gør buskadset levende. Yala Nationalpark er en oplevelse, I sent vil glemme.

Dag 4:
Tidlig morgen eller sent eftermiddag vil I komme på endnu en spændende jeepsafari og resten af dagen står på afslapning i Wild Coast Tented Lodges smukke omgivelser. Jeres ophold her bliver et eventyr udover det sædvanlige. 

Dag 5:
Efter morgenmaden forlader I resortet og forude venter en spændende dag, hvor I skal udforske Galle Fort og by. I besøger bl.a. det massive og imponerende hollandske/portugisiske fort - Som er erklæret et World Heritage Site. Dette fort huser nu de fleste af regeringens kontorer, ligesom det gamle posthus, den smukke 350 år gamle, hollandske kirke og andre kolonistil bygninger, som er stærkt præget af de monumentale, arkitektoniske mønstre fra den æra.

Galle er også kendt for sin tekstil - og blonde industri, hvilket er et traditionelt Sydsrilankansk håndværk. I besøger både et blonde og "mask making" center, hvor I kan opleve de traditionelle træmasker som bruger i forskellige ceremonier og festivaller på Sri Lanka. Efter jeres sightseeing i Galle, checker I ind på Cape Weligama, hvor I skal tilbringe de næste to nætter. 

Dag 6:
Dagen står på afslapning og overnatning på Cape Weligama Boutique (Cocoon Suite).

Dag 7:
I forlader hotellet og drager på Kotugoda Sightseeing i Colombo. Colombo, den kommercielle hovedstad i Sri Lanka, huser en stor havn nær udspringet af Kelani Ganga River. Den har stor betydning pga. den fantastiske bølgebrydere, som giver læ til den store kunstigt skabte havn. Beira Lake, den administrative del af Colombo havn, er forbundet med havnen via kanaler og sluser.
Colombo står for det meste af Sri Lankas udenrigshandel, og er derfor et vigtigt knudepunkt. Byen fremstiller bl.a. metalvarer, raffineret olie, motorkøretøjer, forarbejdede fødevarer, tekstiler, tøj og kemikalier. Sri Jayavardhanapura, den lovgivende og retslige hovedstad i Sri Lanka, ligger i udkanten af Colombo. Forretningsområdet i Colombo, kaldet "The Fort" har indtaget det tidligere befæstede område. Brede veje og moderne bygninger står nu i kontrast til de smalle, skæve og charmerende gade i Pettah kvarteret. 

Dag 8:
Efter morgenmaden forlader I hotellet og bliver kørt til CMB International Airport, hjemrejsen starter her. 

Prisen er baseret på 2 voksne, der rejser rejser sammen.
Prisen er baseret på laveste flypris.Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive