Golf & Gourmet i Dubai

Destination Afrejsested Varighed Pris
Dubai København 6 dage fra Kr. 12.250,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
08-06-2018  -  30-10-2018 Hotel (Specificeret) Fly
Golf & Gourmet i Dubai

The Oberoi Beach Hotel, Al Zorah

Nord for Dubai ligger Ajman, en unik destination kendetegnet af lange, hvide sandstrande, azurblå laguner, frodige mangrover og 247 hektar beskyttet skov, der gemmer på en utrolig biodiversitet med hele 60 forskellige fuglearter. Det umådeligt luksuriøse The Oberoi Beach Resort har i disse spektakulære omgivelser en førsteklasses beliggenhed.

Resortet tilhører den anerkendte hotelkæde Oberoi, hotellet er helt nybygget og har rummelige suiter med private terrasser, mens villaerne har egne temperaturregulerede pools. Værelserne er elegante og moderne indrettet med gulv-til-loft vinduer, der fylder rummene med naturligt lys og en fantastisk havudsigt. Derudover er der gratis wi-fi samt en iPad, der giver mulighed for at styre alt fra underholdning til spisning fra værelset.

I resortets moderne restaurant og bar, Vinesse, kan du nyde smagen fra alverdens køkkener samt udsøgte cocktails og en bred vifte af spiritus til en panoramaudsigt over havet. Aquario, der er resortets strandrestaurant, tilbyder retter bestående af fisk og skaldyr fra lokale og internationale farvande, tilberedt på traditionel vis. Her er det også muligt at nyde en kold drink og god musik.

Benyt dagen på en liggestol ved poolen, en gåtur på stranden og hop i bølgerne. Besøg også resortets bibliotek, hvor du kan slappe af til udsigten af oliventræer, og forkæl dig selv i spa, der tilbyder alt fra massagebehandlinger til hamam. De omkringliggende omgivelser giver også mulighed for forskellige aktiviteter såsom at sejle i kajak og spille en runde golf. Resortet er beliggende blot 25 min. fra lufthavnen, hvortil resortet tilbyder gratis transfer.

​Prisen inkluderer følgende for 2 personer som rejser sammen og deler værelse
- Flybillet med Emirates direkte til Dubai
​- Privat transfer t/r fra lufthavn til hotellet
​- 5 overnatninger i Premier værelse med privat terrasse
​- Gourmet halvpension
- 2 greenfees til Al Zorah Golf club (1 runde golf per par)
- Bidrag til garantifonden

​Ring til Pia på 8877 5304 og få en snak om jeres rejse.Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive