Eksotisk badeferie og oplevelser på Zanzibar

Destination Afrejsested Varighed Pris
Zanzibar København 11 dage fra Kr. 16.445,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
12-06-2018  -  20-12-2018 Hotel (Specificeret) Fly
Eksotisk badeferie og oplevelser på Zanzibar

Velkommen til Zuri Zanzibar, hvor du kan opleve en af Zanzibars smukkeste sandstrande, turkisblåt hav og afslappet luksus. Zuri har blot 55 stråtækte bungalows, suiter og villaer i chic og afslappet stil som har enten har udsigt mod haven, delvis havudsigt eller panorama havudsigt – og bedst af alt - få skridt fra kridhvid sandstrand upåvirket af tidevandet, så det er muligt at bade hele dagen.

På øen Tumbutu Island lige over for Zuri kan du snorkle og dykke og måske møde en af de store havskildpadder, som lægger æg på stranden. Mnemba atollen er også tæt på, så 2 af Zanzibars bedste snorkle- og dykkerspots kan opleves inden for kort sejlafstand. Hotellets dykkercenter har det nyeste udstyr og tilbyder også PADI dykkerkurser.

Hotellets restauranter forkæler smagsløgene med alt fra mellemøstlig, creolsk/afrikansk og internationale retter. Vil du hellere spise seafood lokalt, er Nungwi by en kort gå-afstand fra hotellet.

Tilbring dagene på stranden eller ved Zuris flotte infinity pool med udsigt til Det Indiske Ocean og oplev en af de mest fantastiske solnedgange.

Vi foreslår 7 nætter med eksotisk badeferie og derefter 1 nat i Stonetown, hvor du vandre i de snævre gader med privat guide (håndsyede lædersandaler er godt shoppingtip), besøger krydderimarkedet og et lokalt marked med garanti for farverige fotos og eksotiske lyde/dufte. Afslut dagen med den smukkeste solnedgang og en gin&tonic på en af byens smukkeste tagterrasser….navnet er tys tys – her må du ringe til vores rejsekonsulent Annette.
 
Zanzibar Serena Inn i Stonetown er kun 10 min gang fra bymidten og samtidig lige ud til stranden. Med 1 overnatning kan du både nå sightseeing og en smuk aften i terrassens hængekøje med bølgeskulp i baggrunden samt morgendukkert, inden rejsen går hjem til Danmark. 

Her er et godt efterårs/vintertilbud.

Prisen er per person ved 2 voksne som rejser sammen. Prisen inkluderer:
 
- Flyrejse København/Zanzibar t/r med 5* Airlines Qatar Airways
- Transport lufthavn-Zuri Zanzibar
- 7 nætter på 5* Zuri Zanzibar i 66 m2 garden bungalow med morgenmad og 3-retters gourmet middag inkl. hver dag
- Transport Zuri Zanzibar til Serena Inn Stonetown
 - 3 timers byrundtur med privat guide 
- 1 overnatning på 5* Serena Inn Stonetown, prime værelse med himmelseng og kæmpe terrasse med hængekøje og havudsigt
- Transport Serena Inn Stonetown-Zanzibar lufthavn

Prisen er baseret på laveste flypris og afrejse i perioden 1/9-21/12. Der er tillæg for højsæson bl.a. uge 42 og julen. 

Rejsen kan forlænges/rækkefølge ændres eller kombineres med safari i Kenya/Tanzania/Sydafrika. Vi skræddersyr individuelle forslag. Kontakt Annette for tilbud.Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive