Sydafrikas vinland, Cape Town og luksustoget Rovos Rail

Destination Afrejsested Varighed Pris
Sydafrika København 10 dage fra Kr. 24.950,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
04-05-2019  -  01-12-2019 Hotel (Specificeret) Fly
Sydafrikas vinland, Cape Town og luksustoget Rovos Rail
Oplev Afrikas mest luksuriøse tog med 30% jubilæumsrabat. Se vores spændende turforslag - eller ring og få dit helt personlige forslag.

Vi har samlet nogle af Sydafrikas højdepunkter på denne rejse. Cape Town, Vinlandet og 3 dages nostalgisk oplevelsesrejse ombord på Afrikas mest luksuriøse tog.
 
Dag 1. Afrejse fra København.

Dag 2-4. Ankomst i Cape Town
I bliver modtaget af privatchauffør, som kører jer til det prisvindende boutiquehotel, Grand Dedale, beliggende i de naturskønne Vinland omkring Wellington. Hotellet er bygget i smuk Cape Dutch-stil med hvidkalkede mure og stråtag. De næste 2 dage kan I nyde hotellets dejlige gourmetmåltider, afslapning ved pool og spa eller en vandretur af de mange gode ruter i området.

Dag 4:
I forlader Grand Dedale og kommer på privat vinudflugt til Franschhoek. Byen kaldes Sydafrikas gourmet- og vinhovedstad. For mere end 300 år startede de franske huguenoter med at producere vin i Franschhoek-dalen. I dag er det nogle af verdens førerende vine, som produceres her med spektakulære vinmarker langs bjergskråningerne. Flere af områdets restauranter er med i Sydafrikas "Top 100". Vi har inkluderet vinsmagning på Mullineux & Leeu i Franschhoek og kan booke frokost på et af områdets gourmetrestauranter.
 
Dag 4-7: Cape Town.
Om eftermiddagen på dag 4 ankommer I til Table Bay hotel. Det flotte 5-stjernede hotel er medlem af hotelkæden Leading Hotels of the World. Lige ud for døren findes V&A waterfront med utallige restauranter og stort shoppingmall. Der er masser af aktivitetsmuligheder i Cape Town lige fra udflugt til Mandelas berygtede fængselsø Robben Island, Kap det gode Håb naturreservatet og tur til pingvinkoloni, kabelbane eller vandring til Taffelbjerget, cykeltur i Township og skolebesøg etc. Vi kan arrangere alt hjemmefra, så I får præcis det indhold og fokus, I ønsker jer.
 
Dag 7-9. Rovos Rail
Afhentning om formiddag og kørsel til Cape Town Station. I starter med champagne og møder de andre gæster inden toget afgår kl. 11. Første dag går mod den historiske landsby Matjesfontein. Dagene går med at opleve det dramatiske landskab og naturen undervejs. På dag 8 er der stop ved Kimberley med besøg til krateret og museet, hvor verdens største diamant blev fundet.
Luksustoget – The Jewel of Africa – har smukke deluxe kupéer med privat badeværelse, dobbeltseng og siddeområde til hver kupé. Maden og vinen tilfredsstiller selv den mest kræsne gane. Fra den komfortable observationsvogn har man udsigt til nogle af Afrikas smukkeste landskaber. To nætters ophold på Rovos Rail. Togrejsen inkluderer alle måltider og vine/drinks og udflugter i forbindelse med stop undervejs.

Dag 9. Rovos Rail Pretoria
Det er ”old world charm”, når det er bedst og en meget stemningsfuld oplevelse, når I ankommer på den historiske togstation. Et sidste stykke mod stationen foregår på helt gammeldags maner, når toget kører med damp mod stationen. Ankomst kl. 12.00. Vi har inkluderet privatchauffør indtil turen går mod lufthavnen. I kan derfor fortsætte dagen med besøg til apartheidmuseet, Soweto eller shopping.

Dag 10: Hjemkomst.Prisen pr. person v/2 personer inkluderer:
- Fly København-Cape Town og Johannesburg - København med Qatar Airlines
- Passagerafgifter samt lokale skatter og afgifter 
- Alle transporter lufthavne-hoteller og togstation i Pretoria og Cape Town/Wellington
- To nætters ophold Grand Dedale, Superior Loft Room inkl. morgenmad og eftermiddagskaffe/te med kager
- Tre nætters ophold i Cape Town på Table Bay Hotel, Luxury Room med morgenmad
- To nætter/tre dage på Rovos Rail, i delt Deluxe Suite med helpension & fri vin/spiritius/øl/vand (30% jubilæumsrabat fratrukket)
​- En privat halvdagsudflugt til Vinlandet med engelsktalende guide
- Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:
- Måltider der ikke er nævnt
- Drikkepenge til guider

Prisen er baseret på laveste flypris samt 30% Rovos jubilæumsrabat som er fratrukket. Gælder for udvalgte rejsedatoer i maj, juni, juli, september, oktober og december. Også mulighed for at starte rejsen omvendt eller kombineres med safari eller badeferie på Mauritius eller Seychellerne.

Ring/email Annette for tilbud.


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive