Rovos Rail, Cape Town & Vinlandet

Destination Afrejsested Varighed Pris
Sydafrika København 9 dage fra Kr. 29.950,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
30-01-2019  -  01-12-2019 Hotel (Specificeret) Fly
Rovos Rail, Cape Town & Vinlandet
Bliv forkælet i 3 dage ombord på Rovos Rail, oplev Cape Town, Mandelas fængselsø, Kap det gode Håb og slut af med afslapning, spa og gourmetmad i det smukke vinland.

Luksus-tog gennem vidunderlige landskaber. Shopping og sightseeing i skønne Cape Town. Afslapning, hygge, gourmetmad, spa og vin i Vinlandet.
 
Dag 1. Afrejse fra København/Billund eller Ålborg.

Dag 2. Ankomst Johannesburg
Ved ankomsten til Johannesburg bliver I mødt i lufthavnen og kørt til regeringsbyen Pretoria med de smukke Jacaranda alléer og Union Building.  Eftermiddagen er fri til afslapning ved poolen eller shopping og sightseeing i Pretoria til feks Vortrekker Momumentet. En nats ophold i Pretoria på Courtyard Arcadia.

Dag 3. Rovos Rail
Lidt efter frokost bliver I afhentet og kørt til Rovos Rails historiske togstation. I får en Champagne-velkomst, og dragerne sørger for at jeres bagage kommer ombord. Det er ”old world charm” når det er bedst og en meget stemningsfyldt oplevelse at stå på denne historiske togstation med andre forventningsfulde deltagere. Trukket af et lokomotiv kører man med Rovos Rail fra Pretoria til Cape Town. Luksustoget – The Jewel of Africa – har smukke kupéer med privat badeværelse til hver kupé. Maden og vinen tilfredsstiller selv den mest kræsne gane. Fra den komfortable observationsvogn har man fin udsigt til nogle af Afrikas smukkeste landskaber.
To nætters ophold på Rovos Rail.

Dag 4. Rovos Rail
Dagen går med at opleve det dramatiske landskab og stoppe nogle gange undervejs bl.a. ved Kimberley, hvor verdens største diamant blev fundet. Togrejsen inkluderer alle måltider og drikkevarer og eventuelle udflugter i forbindelse med stop undervejs.

Dag 5. Cape Town
Ankomst Cape Town omkring kl. 18, hvor togturen slutter. Privat transport til Table Bay Hotel beliggende på V& A waterfront med dets mange restauranter og shoppingmuligheder.
Langs havnefronten er gamle pakhuse omdannet til attraktivt område med gode restauranter, fine hoteller og shoppingcenter med lækre butikker med alt fra kunst og diamanter til tøj/sportstøj.
Tre nætters ophold i Cape Town på Table Bay hotel.

Dag 6: Cape Town
Efter morgenmaden har vi arrangeret udflugt til Robben Island. I bliver sejlet til Robben Island – den berygtede fængselsø, hvor Nelson Mandela tilbragte 18 af de 27 år han blev holdt indespærret. Mandela blev løsladt i 1990, hvor han blev Sydafrikas første sorte præsident i 1994. Udover fængslet er øen hjemsted for sælkolonier og pingviner, som lever på denne flade ø midt i Atlanterhavet.
 
Dag 7. Cape Town – Kaphalvøen

I dag kommer I med private chaufførguide på udflugt til den smukke kap halvø. I kører via en af Sydafrikas mest naturskønne ruter til Cape of Good Hope Nature Reserve.

Undervejs kommer I på bådcruise ud til Seal Island, hvor I vil se sæler og et rigt fugleliv ved Duiker Island.

Turen fortsætter til Kap det Gode håb, hvor I bl.a. kan tage kabelbane op til fyrtårnet, som er verdens største.


Dag 8-10. Wellington
​Jeres private chaufførguide henter jer om formiddagen, som bl.a. byder på vin- og ostesmagning.

Vinlandsturen starter på vingården Anura for foden af de smukke Simonsberg Moutains. Smagssanserne skal teste den lokale vin og ost.
Turen går videre til det prisbelønnede countryhotel og farm Babylonstoren. Her får I en rundvisning i vinkælderen og smager nogle dejlige vine.
Babylonstorens økologiske have er farmens stolthed med 48 pergolaer med roser og masser af frugttræer. Hvis I vælger at spise frokost, kommer I selv med ud og plukke salat i haven.
​Om eftermiddagen kommer I frem til Grand Dedale, et smukt 5* boutique hotel i kap-hollandsk stil med hvidkalkede mure og  stråtag.

​Hver aften kan I nyder en 3-retters gourmetmiddag på hotellet i dejlige omgivelser. Fordøj turens mange oplevelser ved hotellets pool eller vælg en en de mange vandreruter i området. En massage i hotellets spa er en anden måde at blive forkælet på Grand Dedale.

Dag 10. Hjemrejse
I har værelset indtil frokost og kan tilbringe den sidste feriedag med lækker frokost. Sidst på eftermiddagen bliver I kørt de ca 50 min til  Cape Town lufthavn. Hjemrejse.

Prisen pr. person inkluderer:
- Fly København-Johannesburg // Cape Town - København feks på Qatar Airlines
- Passagerafgifter samt lokale skatter og afgifter 
- Alle transporter lufthavne-hoteller og togstation i Pretoria og Cape Town/Wellington
- En nats ophold i Pretoria på Courtyard Arcadia, studio room med morgenmad 
- To nætter/tre dage på Rovos Rail, Pullmann Suite med helpension & fri vin/spiritius/øl/vand
- Tre nætters ophold i Cape Town på Table Bay Hotel, luxury room med morgenmad
- Udflugt til Robben Island med engelsktalende guide(gruppetur)
- En privat heldagsudflugt til kap det gode håb med engelsktalende guide
​- En privat halvdagsudflugt til vinlandet med engelsktalende guide
- To nætters ophold Grand Dedale, superior loft room inkl. morgenmad og eftermiddagskaffe/te med kager
- Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:
- Måltider der ikke er nævnt
- Drikkepenge til guider

Prisen er baseret på laveste flypris, bemærk der er tillæg for rejser i perioden ca 15/12-10/01. Vi anbefaler booking 6-8 måneder før afrejse, da Rovos Rail hurtigt bliver udsolgt.

Rejsen kan forlænges eller ændres efter ønske. Vi udarbejder gerne individuelle forslag. Kontakt Annette for tilbud.
 
 


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive