New Zealand med stil

Destination Afrejsested Varighed Pris
New Zealand København 19 dage fra Kr. 39.995,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
30-11-2018  -  31-05-2019 Lodge (Specificeret) Fly
New Zealand med stil
Oplev New Zealand med stil og bo på en kombination af lækre Boutique hoteller og Lodges på denne oplevelsesrejse i Kiwi-landet.

Ved ankomsten til Auckland bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres luksus hotel centralt i Auckland, hvor I de to første nætter kan starte roligt ud.
 
Næste morgen tager i færgen til Waiheke Island, som er et ø-paradis kun 40 min. Fra Auckland. Øen er 20 km. Lang men kendt for deres mere end 20 forskellige vingårde. Nyd den flotte færgetur imens Auckland skyline forsvinder i det fjerne. I bliver hentet ved havnen og taget rundt på hele øen samtidigt med i besøger 3 forskellige vingårde og smager på øens lokale vine samt nyder en gourmet frokost på et af vinstederne. I tager færgen tilbage til Auckland efter turen.

Næste morgen afhenter I jeres lejebil og I sætter kursen mod Rotorua, hvor I har 2 overnatninger. Rotorua er et fantastisk termisk område midt på Nordøen, hvor det koger, syder og bobler. Her skal i forkæles på et lækkert boutique hotel. Når lysten melder sig, kan i udforske området, måske endda bruge en aften i de Polynesiske Bade så alle muskler nu er afslappede. Der er 2 dagsture inkluderet til termiske områder, hvor I ser sprudlende geysere, boblende mudderpools, mælkeblå søer og dampende kilder.
 
I tager på den fedeste dagstur til New Zealands eneste aktive marine vulkan med helikopter fra Rotorua. I flyver ud til øen og har mulighed for at spotte hvaler og delfiner undervejs samt se vulkanens krater oppefra. I lander på vulkanen og får en guidet rundtur rundt imellem gult svovl og rød og damp fra krateret – Dette er en fuldstændig fantastisk oplevelse som er meget specielt.

Efter 2 nætter i Rotorua går turen ned gennem Nordøen via New Zealands største sø Taupo og gennem et vulkansk område. Sidst på dagen ankommer I til hovedstaden Wellington, hvor I har 2 nætter til at udforske byen. I har mulighed for at besøge National Museet Te Papa og udforske Wellingtons lækre restauranter og barer.
 
I afleverer bilen ved færgelejet, bagagen bliver checket ind som på et fly og I stiger ombord til fods og nyder en af verdens flotteste færgeture fra Nord- til Sydøen. Sørg for at tage en plads helt fremme ved vinduet, hvis I kigger godt efter kommer der muligvis kæmpe flokke af delfiner svømmende forbi.
 
Ved ankomsten til Picton afhenter I igen en lejebil ved færgelejet. Herefter sætter i kursen mod Blenheim, et af de lækreste vinområder i New Zealand. De laver den ypperligste Sauvignon Blanc og I har 2 overnatninger her. Næste morgen bliver I afhentet og taget med på en vintur, hvor I besøger 2 vingårde med dertilhørende smagning. Sidst på dagen slutter I af med en sejltur på Marlborough Sounds med friske muslinger og Sauvignon Blanc på båden.
 
I fortsætter længere sydpå mod Kaikoura. Husk at stoppe op ved Ohau stream for at se de små sæler bade i vandfaldet. I tilbringer de næste dage i hvalbyen Kaikoura på en dejlig lodge. Kaikoura har et sprudlende marineliv med hvaler året rundt. I skal også på en hvalsafari, hvor der også er mulighed for at se delfiner, hajer, albatrosser og sæler.

I sætter kursen mod Christchurch, som er den største by på sydøen hvor I har 1 nat på et lækkert centralt hotel.
 
Næste morgen kører I til Wanaka, som er den hyggeligste lille by omkranset af en fantastisk kæmpe sø. I indlogeres på en luksus lodge de næste 2 dage og her er masser af muligheder for adrenalin sport, vandring i bjergene og ikke mindst vinsmagning.

Nu skal I køre helt ned sydpå til Queenstown. Der bor i på et dejligt hotel de næste 3 nætter. Queenstown har den flotteste beliggenhed langs bjergene med en stor sø i midten. Her er et væld af gode restauranter og en skøn stemning i byen.
 
Efter de 3 nætter tager i på en tur til Milford Sound, som er et meget flot område med fjorde og bjerge på begge sider af vandet. I har her mulighed for at spotte delfiner og sæler, sejle i kajak, se de flotte bjerge og mystikken, der breder sig over dalen. I bor 1 nat på skibet Milford Mariner og har både morgenmad og aftensmad inkluderet.
 
Næste morgen bliver i kørt tilbage til Queenstown, hvor I har 1 nat tilbage inden i flyver mod DK igen.  

Prisen er per person i delt dobbeltværelse og inkluderer:

- Flyrejse København-Auckland//Queenstown-København
- Passagerafgifter
- Private transfers jf. program
- 17 nætter på Lodges eller Boutique hoteller inkl. morgenmad                  
- Dagstur på Waiheke Island
- 2 dagsture til termiske områder i Rotorua
- Helikoptertur til White Island
- Vinudflugt i Blenheim
- Hvalsafari i Kaikoura
- Milford Sound cruise inkl. overnatning
- Billeje i 16 dage

Prisen er baseret på laveste flypris og der kan være tillæg i højsæson

Rejsen kan forlænges eller ændres efter ønske. Vi udarbejder gerne individuelle forslag - kontakt os for et tilbud.
 


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive