Ultimativ Afrika - oplev Cape Town, Victoria Falls, Botswana

Destination Afrejsested Varighed Pris
Botswana København 13 dage fra Kr. 33.990,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
30-01-2019  -  10-12-2019 Hotel (Specificeret) Fly
Ultimativ Afrika - oplev Cape Town, Victoria Falls, Botswana
Sejlads på Zambezifloden, vandreture ved Victoria vandfald, kæmpe elefantflokke i Chobe nationalparken, fald i søvn til flodhestenes grynten i Okavango og slut af med storbyophold og udflugt til vinlandet ved Cape Town.

13 dage/10 nætter

Bemærk: Vi skræddersyr alle rejser efter individuelle ønsker, følgende program skal ses som inspiration til oplevelser og safari i det sydlige Afrika. Turen kan vendes rundt til start Cape Town og afslutning i Botswana.

Dag 1. Ankomst Victoria Falls. I bliver derfra kørt de ca 20 min til Victoria Falls by,  hvor I skal bo på Ilala Lodge - et charmerende boutiquehotel i gåafstand til byens attrationi - Victoria vandfaldetl. Tilbring første eftermiddag kager eller tag en vandretur langs de berømte vandfald.
 
Dag 2: Denne morgen har vi arrangeret sejltur på Zambezifloden, hvor I kan

opleve et rigt fugleliv og gode muligheder for at se elefanter, flodheste, antiloper og krokodiller alt, imens I får serveret morgenmad i de mest eksotiske omgivelser.

Om formiddagen kan I evt. se vandfald fra luften på en helikoptertur over vandfaldene.
 
Dag 3: Dagen er fri til afslapning eller udflugter ved Victoria Falls.


Dag 4: Om morgenen bliver I afhentet og kørt ca 1 ½ times kørsel til Chobe i Botswana. Området er kendt for verdens største elefantbestand med omkring 100.000 elefanter. Det er umuligt ikke at se elefanter i denne nationalpark, som også er hjemsted for løver, flodheste, antiloper, giraffer og hundredvis af forskellige fuglearter. Om eftermiddagen kommer I på jeres første safariaktivitet enten en bådsafari på Chobe Floden eller safari i firehjulstrækker. Ophold på Chobe Chilwero inkl. Helpension, drikkevarer og safariaktiviter.
 
Dag 5: Denne dag kommer I på både morgen- og eftermiddagssafari i åben safaribil og evt bådsafari.
 
Dag 6: Morgensafari i Chobe. Derefter kort køretur til Kasane lufthavn. Her vil I blive fløjet til det gigantiske Okavango delta og jeres safaricamp de kommende dage,
Sanctuary Stanley's Camp. Om eftermiddagen kommer I på safari i firehjulstrækker.
 
Dag 7: Denne dag kommer I på  både morgen- og eftermiddagssafari. Der vil være mulighed for sejlads i mokoro (kano), hvor en guide stager mokoroen langsommeligt igennem det smukke delta og du som passager kan nyde naturen. Om eftermiddagen kommer du på safari i bil eller til fods med bevæbnet safariguide.
 
Dag 8: Efter morgensafarien bliver I afhentet i bushen og fløjet til Maun. Derfra flyver I til Cape Town. Ved ankomsten til Cape Town bliver I afhentet og kørt til hotellet. Det dejlige Table Bay hotel ligger midt på V&A waterfront med dets mange restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 9: Afslapning eller sightseeing i Cape Town. Vi kan bl.a. arrangere udflugt til Nelson Mandelas fængselsø, Robben Island, byrundtur oma.


Dag 10: Denne dag har vi arrangeret en privat heldagsudflugt til vinlandet. Dagen bliver tilbragt med besøg til skønne vingårde med vin- og chokoladesmagning. Vi finder et smukt sted, hvor I kan spise frokost.

Dag 11: Afslapning i Cape Town. Hjemrejse.

Fly København-Victoria Falls//Maun-Cape Town-København
3 nætter Ilala Lodge, deluxeværelse inkl. morgenmad
1 morgenmadscruise på luksusbåd på Zambezi floden 
Fly mellem Kasane-Okavango-Maun
2 nætter Chobe Chilwero inkl. helpension, drikkevarer og 2 daglige safaris
2 nætter Sanctuary Camp, Okavango deltaet inkl. helpension, drikkevarer og 2 daglige safaris mokoro (kano), til fods og firehjulstrækker med engelsktalende guide
3 nætter Table Bay hotel, superior værelse inkl. morgenmad
Privat heldagsudflugt til vinlandet
Alle transporter lufthavn-hotel/lodge t/r

Pris pr. person ved afrejse f.eks. 1. november-12. december 2019 fra kr. 33.990,-

Mulighed for at arrangere denne rejse året rundt (tillæg i højsæson 1/7-31/10). Ring/email til Annette - som har besøgt safariområderne. 


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive