Safari Kenya og badeferie Zanzibar for familien

Destination Afrejsested Varighed Pris
Kenya København 13 dage fra Kr. 24.500,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
25-06-2017  -  30-09-2017 Hotel (Specificeret) Fly
Safari Kenya og badeferie Zanzibar for familien
Vi har sammensat en spændende familierejse, hvor I kommer i nærkontakt med den afrikanske natur og vildtet fra Dag 1. Rejsen byder på vandretur blandt savannevildt, ubegrænset antal safarikørsler i Maasai Mara med jeres egen private safariguide, besøg til Karen Blixens hjem inden de mange indtryk kan fordøjes på 7 dages eksotisk badeferie på krydderiøen Zanzibar.

Kenya er et af verdens bedste safarilande og i vores sommermåneder er der mulighed for at opleve et af naturens mest spektakulære vildtoplevelser – den store migration i Masai Mara. Dette er en årligt tilbagevendende begivenhed som finder sted ca fra slutningen af juni/medio juli og indtil primo oktober.

Program:

Dag 1:
Eftermiddagsfly København-Nairobi via Dubai.

Dag 2:
Ankomst i Nairobi, hvor I bliver mødt af lokal repræsentant. Morgenmad og kenyansk kaffe og gennemgang af jeres rejse med jeres guide, inden turen går til David Sheldrick Wildlife orphanage. Her får babyelefanter, næsehorn eller andre dyr, som er kommet til skade i naturen, en ny chance. De bliver behandlet med formål at komme tilbage til naturen igen. Omkring kl. 12 fortsætter turen ca 1 ½ times kørsel til Lake Naivasha.

Indkvartering på Lake Naivasha Sopa Lodge, som ligger ved den smukke Naivasha sø. Lige ude for døren græsser antiloper og om natten vil I formentligt falde i søvn til flodhestenes grynten, som også beboer Naivasha søen og kommer op for at græsse om natten.

Om eftermiddagen har vi arrangeret en safarikørsel på Cresent Island. Øen beboes af fredeligt antilopevildt som gazeller, gnuer og giraffer og var filmlokation for filmen "Out of Africa" ​​med Meryl Streep og Robert Redford. I kan stige ud og vandre tæt på dyrene.

Cresent Island er af ​​de smukkeste nationalparker i Kenya, som ligger omgivet af vand. Øen har et rigt fugleliv med bl.a. pelikaner, fiskeørne og flere dyr pr. km2 end nogen anden kenyansk nationalpark. Overnatning inkl. frokost og middag.

Dag 3:
Denne dag går turen til Maasai Mara – en køretur på små 4,5 timer inkl, pauser undervejs. Turen går gennem smuk natur.
Maasai Mara National Reserve udgør hele 1510 km2 beliggende 1500-2710 m over havets overflade. Medregnes private områder, som grænser op til, er området dobbelt så stort. Det er hjemsted for over 95 pattedyr og over 570 fuglearter og betragtes sammen med Serengeti som et af verdens bedste safaristeder.
Ankomst til Asnil Mara safaricamp ved 13-tiden, hvor I kan nyde frokost og slappe af inden dagens første safari. Opholdet på Asnil mara er inklusive helpension = morgenmad, frokost og middag.
Asnil Mara er en autentisk safaricamp med 40 telte bygget på pæle og med udsigt over Maasai maras åbne vidder. Det er luksustelt med eget bad/toilet og soldæk hvor I kan nyde udsigt til vildtet. Mellem safarierne er der mulighed for at slappe af ved campens pool.

Dag 4-6:
Vi har inkluderet ubegrænset antal safarier, så I kan i princippet være på safari hele dagen, hvis det ønskes. En typisk safaridag starter ofte kl. 6, derefter safari 2 ½-3 timer om morgenen, stor morgenmad/brunch når I vender tilbage. Derefter afslapning og frokost og igen safari fra kl. 16-18.30.

Udover safarier er der mulighed for at tilkøbe luftballon tur over Maasai Mara, besøge masai landsby, eller campen kan arrangere en middag for jer i bushen i selskab med Masai krigere eller morgenmad med udsigt til flodhestene.

Dag 6:
Efter morgensafarien går turen tilbage til Nairobi – en ca 5 timers køretur. Jeres guide finder et hyggeligt sted, hvor I kan spise frokost. Derefter besøg på Karen Blixen house – den kendte danskers afrikanske hjem - inden turen går til lufthavnen og flyet til Zanzibar.

Ankomst til Zanzibar sidst på aftenen, hvor I bliver kørt ca 1 time til det luksuriøse Essque Zalu – et 5* boutiqueresort på Zanzibars nordkyst. Hotellets tag har Østafrikas største tagkonstruktion med tydelig inspiration fra Utzons operahus i Sydney.
Nyd jeres lækre suite på hele 80m2, den smukke have, hotellets dejlige spa, det turkisblå hav, den kæmpestore pool og hver aften en lækker 4 retters gourmet menu.

Dag 6.-13:
7 nætter på Essque Zalu i garden suite inkl. halvpension (morgenmad og 4-retters gourmetmiddag).
Hvis I bliver trætte af at slappe af er der masser af aktivitetsmuligheder på øen. Lige fra snorkleture, dykning, besøg på krydderiplantager, besøg på fiskemarked og shopping i Stonetown, delfin sejltur eller besøg i naturområde med de sjældne colobusaber.

Dag 13:
Aftenfly hjem via Dubai med mulighed for stopover, hvis det ønskes.

Dag 14.
Hjemkomst til Danmark.

Prisen er per person inkluderer:

- Flyrejse København-Nairobi/Zanzibar-København feks med Emirates
- 1 overnatning Lake Naivasha Sopa Lodge inkl. frokost og middag.
- Safari på Cresent Island
- 3 overnatninger Asnil Mara Camp inkl. helpension = morgenmad, frokost og middag
- Privat safariguide og bil på hele rejsen og ubegrænset antal safarier
- Udflugt til Karen Blixen House
- Alle transporter
- Fly Nairobi-Zanzibar med Kenya Airways
- Transport lufthavn-hotel t/r på Zanzibar
- 7 nætter Essque Zalu Zanibar, garden suite inkl. halvpension (morgenmad og 4-retters gourmetmiddag)
 
Pris baseret på 2 voksne og 2 børn under 12 år fra kr. 31.850,- pr. voksen og fra kr. 17.995,- pr. barn
 
Rejsens pris er baseret på afrejse fra København i perioden 28/06-06/07 med seneste udrejse 6/7. Ved afrejse i perioden 10/7-30/9 stiger safariprisen pr. voksen med kr. 4800,- og kr. 4500 pr. barn.
Ring/email for tilbud i perioden 01/10-17 - 01/04-18


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61 Fax: 3962 6473
Travelmarket Interactive