Safarie Kenya & badeferie Seychellerne

Destination Afrejsested Varighed Pris
Kenya København 13 dage fra Kr. 27.730,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
01-11-2018  -  31-03-2019 Hotel (Specificeret) Fly
Safarie Kenya & badeferie Seychellerne
Vi har sammensat en spændende par eller familierejse, hvor I kommer i nærkontakt med den afrikanske natur og vildtet fra Dag 1.

Kenya er et
af verdens bedste safarilande - særligt kendt er Masai Mara - med et af naturens mest spektakulære vildtoplevelser – den store migration i Masai Mara. Dette er en årligt tilbagevendende begivenhed som finder sted ca fra slutningen af juni/medio juli og indtil primo oktober. Men året rundt venter store oplevelser når man kommer helt tæt på savannens vildt.

Vi arrangerer alle safarier individuelt men har nedenfor sammensat en oplevelsesrig rejse med både safari og afslappende badeferie på Seychellerne. Seychellerne har ud over et tropisk klima nogle af verdens smukkeste strande. På denne rejse bor I på det 5* Savoy hotel, som har øens største pool område og ligger ud til Mahes længeste strand, Beau Vallon Beach.

Program:
Dag 1:
Eftermiddagsfly København-Nairobi via Dubai.

Dag 2:
Ankomst i Nairobi, hvor I bliver mødt af lokal repræsentant. I starter med morgenmad og kenyansk kaffe og gennemgang af jeres rejse, inden turen går til David Sheldrick Wildlife orphanage. Her får babyelefanter, næsehorn eller andre dyr, som er kommet til skade i naturen, en ny chance. De bliver behandlet med formål at komme tilbage til naturen igen. Vil I hellere besøge Karen Blixen House er det alternativ mulighed denne dag. Omkring kl. 12 spiser I frokost lokalt inden turen går med fly ca 1 time til Masai Mara.
I Masai Mara starter safarien allerede fra ankomsten hvor I kommer på jeres første safari.


I Masai Mara bor I på Asnil Mara, som er en autentisk safaricamp med 40 telte bygget på pæle og med udsigt over Masai maras åbne savanne. Det er luksustelt med eget bad/toilet og soldæk, hvor I kan nyde udsigt til vildtet. Mellem safarierne er der mulighed for at slappe af ved campens pool.

Dag 3-4:
I kommer på safari 2 gange daglig. En typisk safaridag starter ofte kl. 6, derefter safari 2 ½-3 timer om morgenen og  stor morgenmad/brunch når I vender tilbage. Derefter afslapning og frokost og igen safari fra kl. 16-18.30.

Mara National Reserve udgør hele 1510 km2 beliggende 1500-2710 m over havets overflade. Medregnes private områder, som grænser op til, er området dobbelt så stort. Det er hjemsted for over 95 pattedyr og over 570 fuglearter og betragtes sammen med Serengeti som et af verdens bedste safaristeder.

Udover safarier er der mulighed for at tilkøbe luftballontur over Maasai Mara med champagnemorgenmad, lære om masaiernes levevis under besøg til  masai landsby, eller campen kan arrangere en middag for jer i bushen i selskab med Masai krigere eller morgenmad med udsigt til flodhestene.

Dag 5:
Efter morgensafarien går turen til airstrip i Masai Mara. Derfra er der 1 times flyvning til Nairobi. Eftermiddagen er fri til oplevelser i Nairobi. Vi kan feks arrangere besøg til Karen Blixen house eller I kan komme på yderligere safari i Nairobi nationalparken, hvor der er gode chancer for at se de udryddelsestruede næsehorn.

I bor helt op til Nairobi nationalpark på et gammel landsted, Ololo, som er et skønt lille boutiquehotel som ligger midt i naturen. Slap af ved poolen om eftermiddagen og nyd en romantisk candlelight dinner om aftenen. Ololos masaikriger fører jer hjem til værelset, når det er tid at sove.


Dag 6: Om morgenen bliver I kørt de ca 40 min til Nairobi lufthavn og flyver derefter til Seychellerne - en tur på 3,15 timer. Ved ankomsten til Mahe bliver I afhentet og kørt til jeres hotel. De næste 6 nætter bor I på det 5* Savoy Hotel.

Det elegante Savoy hotel har store værelser og suiter med udsigt over tropiske have og det Indiske Ocean. Savoy har et utroligt stort men samtidig meget elegant poolområde og forsætter man gennem haven, står man på den smukke, kilometerlange Beau Vallon Beach. Hotellet har en fantastisk spa og 24-timers fitnesscenter, så masser af mulighed for selvforkælelse og pleje formen i ferien.

Langs Beau Vallon stranden findes forskellige lokale restauranter, mens hotellet byder på 3 forskellige diningmuligheder.

Dag 6-12: 
Hvis I vil på opdagelse, kan vi anbefale jer at leje en bil og køre rundt på Mahe, besøge den botaniske have og kæmpe landskildpadderne, masser af eksotiske strande, hyggelige restauranter og vandremuligheder. Øgruppen Seychellerne har mange smukke små øer, som også kan besøges inden for relativ kort sejlafstand eller bare 15 min flyvning.

Dag 12:
Aftenfly til Danmark.

Dag 13:
Ankomst Danmark.

Fra pris 1/11-18 - 31/3-19 (tillæg jul/påske)

Fly København-Kenya-Seychellerne-København

3 nætter Ashnil Mara inkl. helpension

Fly Nairobi-Masai Mara t/r

Alle transfers lufthavn-hotel osv

1 nat Ololo Nairobi inkl. helpension

6 nætter Savoy Mahe, Savoy Suite inkl. morgenmad


V/2 voksne og 2 børn under 12 år, pr. person kr. 27.730,-

V/2 voksne, ocean side værelse Savoy, pr. person kr. 33.790,-


Rejsen kan også arrangeres med landtransport Nairobi-Masai Mara enkeltvej eller begge veje - som gir store besparelser - men længere rejsetid.


Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive