Safari Sydafrika & Badeferie Mauritius

Destination Afrejsested Varighed Pris
Sydafrika København 13 dage fra Kr. 15.995,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
31-08-2018  -  31-03-2019 Hotel (Specificeret) Fly
Safari Sydafrika & Badeferie Mauritius

Tag på kombineret safari- og badeferie med store naturoplevelser og luksusophold på et af Mauritius skønneste hoteller.

Forslag til rejseplan:
Dag 1: Afrejse fra København eller Billund/Ålborg.
Dag 2: Ankomst til Sydafrika, hvor I bliver afhentet og kørt ca 2 1/2 time til privat vildtområde i det malariafri og naturskønne safariområde Pilanesberg. Allerede om eftermiddagen kommer I på jeres første safari.

Pilanesberg huser bl.a. Big 5 (løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant) utallige antilopearter, giraffer, flodheste, hundredvis af farverige fuglearter og masser af andre pattedyr.

I bor med helpension på Shepherds Tree Lodge - en lille exclusiv lodge beliggende midt i safariområdet.

Dag 3-4: Disse 2 dage kommer på I på safari hver morgen og eftermiddag og kan om formiddagen og eftermiddagen slappe af ved lodgens lækre pool. Hver safarikørsel tager ca 3 timer.

Dag 5: Efter tidlig morgenmad bliver I kørt til Johannesburg og flyver derfra de 4 timer til Mauritius. I får privat transfer med chaufførguide fra lufthavnen til hotel The Westin Turtle Bay & Spa.

Hotellet ligger på den nordvestlige kyst af Mauritius, i det historiske og meget smukke område Balaclava. Med det Indiske Ocean lige for fødderne, er der naturligvis mulighed for afslapning på den kridhvide sandstrand. Men I kan også nyde en lang række gratis vandaktiviteter såsom vandski, sejlads og vandcykling eller I kan spille tennis og holde formen vedlige i fitnesscentret.

Dag 6-11: 6 dages afslapning på stranden.
Hotellet ligger ved den beskyttede marine park - Turtle Bay. Her er der mange gode snorklespots, og du kan også sejle i båd med glasbund, så du kan se livet under havoverfladen tørskoet. 
Ud over strandoplevelser kan vi anbefale jer at tage på sightseing med chauffør eller i egen bil rundt på øen. Her kan I besøge markeder, botanisk have, vandfald, romdestillerier eller tage på shopping i hovedstaden Port Louis.

 

Dag 11. Aftenfly hjem via Paris.
Dag 12. Ankomst Danmark.

Prisen er per person ved 2 voksne og 2 børn u/12 år i samme værelse og inkluderer:

- Flybilletter med Air France og Air Mauritius 
- 3 nætter Shepherds Tree inkl. helpension og 5 safarikørsler
- Privat transfer Johannesburg lufthavn-safariområde t/r
​- 6 overnatninger Westin i 1 Deluxe Room med halvpension
- Gratis adgang til lounge med drikkevarer og snack samt cocktails 

- Privat t/r transfer
​​- Bidrag til garantifonden

​Pris pr. person fra kr. 15.995,-. Pris baseret på afrejse i perioden 1/11-18 - 30/04-19,  Pris pr. person ved kun 2 voksne som rejser kr. 23.340,-.

Tillæg for rejse i jul/påske. Ring til Annette på 8877 5302 og få tilbud på jeres kommende ferie.Discovery Travel Hellerupvej 51 2900 Hellerup Tlf. 39 62 61 61
Travelmarket Interactive