INFO

BETALING

Her kan du betale udestående hos Discovery Travel. Når du har indtastet nummeret på din faktura samt udestående beløb, overføres du til et sikkert betalingsmodul.

Bemærk: 1,40 % af kortomsætningen for betalinger med dansk udstedte corporate/business kort.

OBS: Skal du betale restbeløbet? I så fald er det vigtigt, at du tilfører et 1-tal direkte efter dit faktura nr. Fx, hvis du har indbetalt depositum på faktura nr. 123456, skal du ved slutbetalingen skrive: 1234561.

Indbetalingsformular:

  

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo