INFO

Corona

Nyttig information

 

Verden er i konstant forandring

Derfor anbefaler vi, at du altid holder dig opdateret på følgende sider:

  • www.um.dk - Udenrigsministeriets hjemmeside vedr. rejsevejledninger
  • www.coronasmitte.dk - om coronapas, vaccinationer m.m. for rejser til udlandet

Bestil trygt din drømmerejse

Du kan trygt bestille din rejse hos Discovery Travel.  Vores førsteprioritet er – og har altid været – en tryg og sikker rejse for vores kunder. Det gælder både før, under og efter rejsen.

Vores rejser gennemføres altid med professionelle samarbejdspartnere ude på rejsedestinationerne. Samarbejdspartnere, som vi kender rigtig godt.

Vi giver råd og vejledning

Vi hjælper meget gerne med yderligere råd og vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte os. Ring 39 62 61 61 eller skriv til os på info@discoverytravel.dk.

Har du en forsikring?

Hvis du ikke har en rejseforsikring, henviser vi til Gouda Rejseforsikring, som vi samarbejder med. Har du allerede en rejseforsikring, er det vigtigt, du kontakter dit rejseforsikringsselskab, så du kan få præcis information om, hvordan du er dækket.

Vi anbefaler ligeledes du tilkøber en afbestillingsforsikring, som tegnes samtidig med bestilling af rejsen og senest inden indbetaling af depositum. Den dækker bl.a., hvis der opstår akut opstået sygdom inden afrejse. Vi henviser til Gouda.

Værd at vide

Langt de fleste fly er i dag udstyret med et HEPA-filter (High Efficiency Particular Air). HEPA-filtre renser luften i flyet for bl.a. virus- og bakteriepartikler, og 99,9% af alle partikler, herunder corona, fjernes fra luften, når den ryger gennem et HEPA-filter. Hold øje med flyselskabets hjemmeside for opdateret information om corona sikkerhedsforanstaltninger på din rejse.

Enkelte lande kan fortsat have restriktioner af større eller mindre grad. Hoteller har indført grundige instrukser omkring hygiejne og rengøring samt øvrige nødvendige forbehold i forhold til det pågældende lands nuværende restriktioner.

 

Discovery Travel modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsprodukter.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7